Beşiktaş, Süper Lig'in asist kralını kadrosuna katmak istiyor, anlaşma sağlandı iddiası

Beşiktaş Transfer Adana Demirspor
Beşiktaş, Süper Lig'in asist kralını kadrosuna katmak istiyor, anlaşma sağlandı iddiası
FOTOĞRAF: DepoPhotos

Hücum hattına takviye yapmak isteyen Beşiktaş'ın Ante Rebic'in ardından bir isimle daha anlaşma sağladığı ifade edildi. Siyah-beyazlıların bir dönem Adana Demirspor'da da oynayan ve ligde asist krallığı sevinci yaşayan Matias Vargas'la anlaşma sağladığı ileri sürüldü.

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında deplasmanda Tirana ile karşılaşacak olan Beşiktaş hazırlıklarını sürdürüyor.

Siyah-beyazlılar, teknik direktör Şenol Güneş'in verdiği rapor doğrultusunda da transfer yaparak kadrosunu güçlendirmek istiyor.

BeIN Sports'tan Gürler Akgün'ün haberine göre; Beşiktaş, Çin Ligi ekiplerinden Shangai Port'ta kariyerini sürdüren Matias Vargas ile anlaşma sağladı.

Haberde 26 yaşındaki oyuncunun Beşiktaş'ın yaptığı teklifi kabul ettiği iddia edildi.

Kara Kartal'ın Arjantinli futbolcuya bonuslarda dahil olmak üzere yıllık 1.8 milyon euro'luk maaş teklifinde bulunduğu ve oyuncunun da bu teklife sıcak baktığı belirtildi.

Vargas'ın Shangai Port'la görüşme gerçekleştirip bu transfer için kolaylık isteyeceği ifade edildi. Beşiktaş'ın Vargas'ı zorunlu satın alma opsiyonuyla kiralamak istediği öğrenildi.

2021-22 sezonunda Süper Lig'de Adana Demirspor forması giyen Arjantinli oyuncu yaptığı 13 asistle sezonu asist kralı olarak tamamlamıştı.

Matias Vargas geçen sezonu Shangai Port kulübünde 15 maçta sahaya çıkarken 2 asist yapmıştı.

Kaynak: Haber Global TV

Beşiktaş transfer Beşiktaş transfer haberleri Beşiktaş Transfer söylentileri Beşiktaş Transfer Son dakika Beşiktaş Transfer Twitter Beşiktaş Matias Vargas