İddia: Real Madrid takas için Arda Güler'i önerdi!

haberglobal.com.tr
Arda Güler Real Madrid İspanya La Liga
İddia: Real Madrid takas için Arda Güler'i önerdi!
FOTOĞRAF: AA

Yaz transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek isteyen Real Madrid'in Bundesliga'da fırtınalar estiren Bayer Leverkusen'in yıldız ismi Florian Wirtz'ü kadrosuna katmak istediği ve Arda Güler'i de takasta kullanabileceği iddia edildi.

İspanya La Liga devi Real Madrid'in bir orta saha oyuncusunun peşinde olduğu ve bu transfer için Arda Güler'i kiralık olarak teklif ettiği öne sürüldü.

Defensa Central'de yer alan habere göre Real Madrid kulübü, Bayer Leverkusen'in Alman virtüözü Florian Wirtz'ü kadrosuna katmak istiyor.

Xabi Alonso yönetiminde patlama yapan Wirtz'ün Bayer Leverkusen ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. Sözleşmede herhangi bir çıkış maddesi de bulunmuyor. Transfermarkt verilerine göre güncel bonservis bedeli ise 100 milyon euro.

Ancak Real Madrid'in bu kadar büyük ödeme yaparak transfer yapmak istemediği biliniyor. Maliyeti düşürmeyi planlayan İspanyol devinin Leverkusen'e 1 yıllığına Arda Güler'i kiralamayı teklif edeceği öne sürülüyor.

Xabi Alonso'nun Leverkusen'in Arda Güler'e olan ilgisi biliniyor. Ancak Wirtz'ü kaybetmeyi göze alıp almayacağını yakında göreceğiz.

Wirtz'le ilgilenen takımlar arasında Manchester City, Barcelona ve Bayern Münih de var.