Arda Güler'in şartı Real Sociedad'ı vazgeçirebilir

HaberGlobal.com.tr
Arda Güler transfer haberleri İspanya La Liga Real Madrid
Arda Güler'in şartı Real Sociedad'ı vazgeçirebilir
Fotoğraf: DepoPhotos

Real Sociedad, Arda Güler'e talip oldu. Real Madrid'de kalmak isteyen milli futbolcumuz ilk 11 oynama şartı istedi.

Arda Güler'in önümüzdeki sezon kiralık olarak gönderilip gönderilmeyeceği bilinmezliğini koruyor. Real Sociedad ise onunla en çok ilgilenen kulüplerden biri. Imanol Alguacil liderliğindeki kulübün orta sahaya ve hücuma yönelik bir futbolcu transfer etmesi gerekiyor. Arda da öne çıkan isim.

Ancak Arda Güler'in takımdan ayrılmak istemediği biliniyor. Başka bir takıma adım atmadan önce gelen teklifleri kabul edebilmek için bazı şartlar sunmuş durumda. 

Gol Digital'in haberine göre milli futbolcumuz ilk 11'de oynama garantisi talep ediyor. Yedek oyuncu olacağı bir takıma katılmak istemiyor. 

Real Sociedad'ın bu talebi derinlemesine incelemesi gerekecek çünkü altyapıdan oyuncular varken kiralık bir futbolcuya böyle bir garanti verilmesi takımda hoş karşılanmayabilir. 

Güler'in yedek oyuncu olmak istememesi San Sebastian takımının planlarını değiştirebilir.
İşte Real Madrid'li genç Türk'ün ismi bu noktada güç kazanmaya başladı.

Real Sociedad ile Real Madrid arasındaki ilişkiler iyi ve bu nedenle Arda Güler'in kiralanmasına imkansız gözüyle bakılmıyor. Ancak futbolcunun yaptığı istek her şeyi değiştirdi.

Imanol Alguacil'in 11'ine Arda'yı dahil etmenin olası sonuçlarını analiz etmek zorunda kalacaklar. Elbette geçmişte Take Kubo'nun gelişi olumlu sonuç vermişti ve bu olumlu bir referans olabilir.