Montella'dan Arda Güler'e: İşte bu evlat

HaberGlobal.com.tr
Arda Güler Milli Takım Vincenzo Montella
Montella'dan Arda Güler'e: İşte bu evlat
Fotoğraf: AA

Milli takım arası henüz yeni başlamış olmasına rağmen birçok çarpıcı anlara sahne oldu. Real Madrid formasını giyen Arda Güler, milli takım antrenmanlarında da fırtına gibi esmeye devam ediyor.

Türkiye'nin son antrenmanı özellikle dikkat çekiciydi çünkü Vincenzo Montella, Real Madrid oyuncusuyla yüz yüze konuşmak için antrenmanı durdurdu . İtalyan teknik adam, Arda Güler'in takım oyununa katkısına dikkat çekti.

“İşte bu, evlat… bu doğru” diyen Montella, Arda Güler'i kendisi kaleye şut atarak oyunu bitirebilecekken, topu daha uygun bir pozisyondaki başka bir takım arkadaşına vermesine övgü yağdırdı.

Vincenzo Montella ilk kez Arda Güler'e antrenman yaptırıyor. Madrid'li '24' numaranın yetenekleri ve kalitesi tecrübeli antrenörü şaşırtmadı ve Türkiye ile yapacağı maçlar öncesinde kendisine övgü  olarak döndü.

Montella, Güler'in ilk 11 için yeterli kaliteye sahip olduğunu düşünüyor. Carlo Ancelotti'nin Türk oyun kurucusu için en azından şimdilik işe yarayan bir planı var gibi görünüyor.  Ancak Arda'nın Türkiye'deki performansına göre işler değişebilir ve sürpriz yapabilir.