Hull City'de Ozan Tufan'ın golü galibiyete yetmedi

HABER MERKEZİ
Hull City Ozan Tufan Acun Ilıcalı
Hull City'de Ozan Tufan'ın golü galibiyete yetmedi
FOTOĞRAF: Hull City Resmi İnternet Sitesi

İngiltere Championship'in 45. haftasında Hull City sahasında karşılaştığı Ipswich Town ile 3-3 berabere kalarak play-off iddiasını son haftaya taşıdı.

İngiltere Championship'in 45. haftasında Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City ile zirve yarışı veren Ipswich Town karşı karşıya geldi.

MKM Stadyumu'nda oynanan ve gol düellosu şeklinde geçen karşılaşmada Hull City ile Ipswich Town 3-3 berabere kaldı.

Hull City'nin gollerini 40'ta Ozan Tufan, 56'da Liam Delap ve 87'de Noah Ohio attı. Ipswich Town'ın sayıları ise 19'da George Hirst, 45 ve 67'de Omari Giraud-Hutchinson'dan geldi.

Hull City'de maça ilk 11'de başlayan milli futbolculardan Ozan Tufan 90 dakika sahada kalırken, Abdülkadir Ömür ise 74. dakikada yerini Noah Ohio'ya bıraktı.

Ipswich Town bu sonuçla puanını 90 yaparak 3. sırada yer aldı ve maç eksiğiyle Premier Lig'e yükselme iddiasını sürdürdü. Puanını 70'e yükselten Hull City ise play-off hattının bir sıra gerisinde 7. sırada yer aldı.

İngiltere Championship'te ligi 3 ve 6. sıra arasında bitiren takımlar Premier Lig için play-off oynama hakkı elde ediyor. 5. sırada yer alan Norwich City'nin 73, 6. sıradaki West Bromwich'in ise 72 puanı bulunuyor. Hull City ise 70 puanla 7. sırada bulunuyor.

Championship'te sezon önümüzdeki hafta oynanacak olan 46. hafta karşılaşmalarının ardından sona erecek.