Harry Kane'den Galatasaray taraftarına övgü

Bayern Münih Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi
Harry Kane'den Galatasaray taraftarına övgü
FOTOĞRAF: AA

Galatasaray karşısında 3-1'lik galibiyet elde eden Bayern Münih'te Harry Kane ve Kingsley Coman karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'ndaki maçta Galatasaray kendi sahasında Bayern Münih'e 3-1 yenilerek gruptaki ilk yenilgisini aldı.

Bavyera ekibinde 1 gol, 1 asistlik performans sergileyerek galibiyette önemli rol oynayan Harry Kane karşılaşmanın ardından sarı-kırmızılı taraftarlar hakkında övgü dolu ifadeler kullandı.

İngiliz golcü, "Bu stada ilk defa geliyorum. İnanılmaz bir atmosfer, ses vardı. Sanırım maçtan sonra yavaş yavaş yeniden duymaya başladım. Ama tam emin değilim" değerlendirmesinde bulundu.

MAÇIN OYUNCUSU COMAN OLDU

Alman ekibinin ilk golünü kaydeden ve maçın oyuncusu ödülüne layık görülen Kingsley Coman ise "Çok gergin ve zor maçtı. Kolay olmadı çünkü çok fazla baskı yarattılar, ancak ikinci yarıda daha fazla alan vardı ve bence bu yüzden ikinci yarı daha fazla gol attık.

Böyle ortamları seviyorum. Bunun gibi atmosferlerde çok fazla adrenalin var ve bu gece inanılmazdı. Maçın Oyuncusu ödülünü kazanmak harika ama bugün en önemli şey kazanmaktı" yorumunu yaptı.

"ATMOSFERİ UZUN SÜRE UNUTMAYACAĞIM"

Bayern Münih'in 3. golünü kaydeden Jamal Musiala, Galatasaray taraftarının oluşturduğu atmosferi uzun süre unutmayacağını belirterek, " Galibiyet bizim için çok önemliydi çünkü şu anda dokuz puanımız var. Buradaki atmosferde kazanmak kolay değil. Galatasaray'ın bu atmosferinde üç puan almak harika.

Galatasaray başlangıçta iyi fırsatlar yakaladı ve oyunu domine etti. Ama biz sakin kaldık ve şansımızı değerlendirdik. Sven ayrıca çok iyi kurtarışlar yaptı. Genel anlamda bizim için iyi bir maç değildi ama önemli olan kazanmamızdı.

Galatasaray'ın stadında harika bir atmosfer vardı, bu taraftarların önünde oynamaktan gerçekten keyif aldım. Bu maçı atmosfer nedeniyle uzun süre hatırlayacağım ve unutmayacağım" değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: Haber Global TV

Harry Kane Bayern Münih Galatasaray Bayern Münih maçı UEFA Şampiyonlar Ligi