Hakan Çalhanoğlu gollerini sürdürüyor! Şampiyonlar Ligi'nde Inter'e galibiyeti getirdi

Inter UEFA Şampiyonlar Ligi İtalya Serie A
Hakan Çalhanoğlu gollerini sürdürüyor! Şampiyonlar Ligi'nde Inter'e galibiyeti getirdi
FOTOĞRAF: AA

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda oynanan maçta Inter, Salzburg'u Alexis Sanchez ve Hakan Çalhanoğlu'nun golleriyle 2-1 mağlup etmeyi başardı.

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'ndaki 3. hafta mücadelesinde milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu'nun da formasını giydiği Inter, evinde Avusturya temsilcisi Salzburg'u ağırladı.

Giuseppe Meazza Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Inter, 19'da Alexis Sanchez ve 64. dakikada milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu'nun penaltı vuruşundan kaydettiği gollerle rakibini 2-1'lik skorla mağlup etti.

Salzburg'un tek sayısı ise 57. dakikada geleceğin yıldız adayları arasında gösterilen 19 yaşındaki Oscar Gloukh'tan geldi.

Milano ekibi bu sonuçla puanını 7 yaparken haftayı grupta 2. olarak tamamladı, 3 puanda kalan Salzburg ise 3. sırada yer aldı.

Lacivert-siyahlılar, gruptaki 4. maçında deplasmanda 8 Kasım Çarşamba günü Salzburg ile karşı karşıya gelecek.

HAKAN GOLLERİNE DEVAM EDİYOR

Inter forması giyen milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu, gollerine devam ediyor. 29 yaşındaki futbolcu İtalya Serie A'nın 9. haftasında Torino karşısında gol sevinci yaşamıştı.

Hakan bu kez ise Salzburg karşısında takımına galibiyeti getiren golü atan isim oldu.

REAL SOCIEDAD LİDERLİĞİ INTER'DEN DEVRALDI

D Grubu'ndaki diğer maçta ise Benfica ile Real Sociedad karşı karşıya geldi.

Lizbon'daki Estadio da Luz Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Real Sociedad, Benfica'yı 63'te Brais Mendez'in attığı golle 1-0 mağlup etti.

İspanyol temsilcisi bu sonuçla Inter'i geride bırakarak averajla grupta liderliğe yükseldi, grupta çıktığı 3 karşılaşmadan da sahadan mağlubiyetle ayrılan Lizbon ekibi ise hafayı son sırada tamamladı.

Real Sociedad gruptaki 4. maçında 8 Kasım Çarşamba günü sahasında Benfica'yı konuk edecek.

Kaynak: Haber Global TV

Inter Salzburg UEFA Şampiyonlar Ligi Hakan Çalhanoğlu Real Sociedad Benfica