Hakan Çalhanoğlu sahne aldı, Inter farka koştu

İtalya Serie A Inter Napoli
Hakan Çalhanoğlu sahne aldı, Inter farka koştu
FOTOĞRAF: Reuters

İtalya Serie A'nın 9. haftasında Inter milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu'nun da fileleri havalandırdığı maçta Torino'yu 3-0 mağlup etti.

İtalya Serie A'nın 9. haftasında milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu'nun da formasını giydiği Inter deplasmanda Torino ile karşı karşıya geldi.

Olimpico Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Inter rakibini 3-0'lık skorla mağlup ederek ligde maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

Milano ekibine galibiyeti getiren golleri 59'da Marcus Thuram, 67'de Lautaro Martinez ve 90+5'te penaltıdan milli oyuncumuz Hakan Çalhanoğlu kaydetti.

Bu sonuçla puanını 22 yapan Inter maç fazlasıyla ligin ilk sırasında yer aldı, 9 puanda kalan Torino ise ligde 14. sırada yer alıyor.

Inter ligin 10. haftasında kendi evinde Jose Mourinho'nun çalıştırdığı Roma'yı konuk edecek.

NAPOLİ ZORLANMADI

İtalya Serie A'nın son şampiyonu Napoli ise deplasmanda Hellas Verona ile kozlarını paylaştı.

Sezona istediği gibi bir başlangıç yapamayan ve zirveden uzakta kalan Napoli rakibini 3-1 mağlup etti.

Rudi Garcia'nın öğrencilerine farklı galibiyeti getiren golleri 27'de Matteo Politano, 43 ve 55'te Khvicha Kvaratskhelia kaydetti. Hellas Verona'nın tek sayısı ise 60'ta Darko Lazovic'ten geldi.

Napoli bu sonuçla puanını 17'ye yükseltti ve haftayı ligin 5. sırasında tamamladı. Napoli ligin 10. haftasında zirveyi yakından ilgilendiren mücadelede Milan ile karşı karşıya gelecek.

Kaynak: Haber Global TV

İtalya Serie A Inter Torino Inter maçı Hakan Çalhanoğlu Napoli