Haber Global'in acı günü: Samet Kulak son yolculuğuna uğurlandı

Haber Merkezi
Haber Global Spor haberleri

Haber Global Spor Servisi Kameramanı Samet Kulak'ın vefatı spor ve medya camiasını yasa boğdu. Samet Kulak, Sancaktepe Yenidoğan Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlandı.

Haber Global Spor Servisi ekibinden, kameraman Samet Kulak vefat etti. Henüz 29 yaşında yaşamını yitiren, hayatının baharında yaşama gözlerini yuman Samet Kulak'ın vefatı, spor ve medya camiasını yasa boğdu. Herkes tarafından sevilen, güler yüzü ile tanınan ve çalışkanlığı ile bilinen Samet Kulak için, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Haber Global Spor Servisi kameramanı, gazeteci kardeşimiz Samet Kulak'ın vefat haberini üzüntüyle öğrendim. Merhum Samet kardeşimize Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine, Haber Global'e ve medya camiamıza başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun" ifadelerini kullanarak başsağlığı mesajı yayınladı.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak da, Samet Kulak’ın vefatı dolayısıyla başsağlığı mesajı yayınladı. Bakan Bak mesajında, “Haber Global Spor Servisi kameramanı Samet Kulak’ın hayatını kaybettiğini üzüntüyle öğrendim. Genç yaşta hayatını kaybeden Samet Kulak’a Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve basın camiasına başsağlığı diliyorum" dedi.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkanı Ebubekir Şahin de Samet Kulak için başsağlığı mesajı yayınladı. Şahin, "Vefatını üzüntüyle öğrendiğim meslektaşımız, kameraman Samet Kulak'a Allah'tan rahmet, sevenlerine ve Haber Global ailesine başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun" ifadelerini kullandı.

Samet Kulak için Yenidoğan Merkez Camii'nde ikindi namazını takiben cenaze namazı kılındı. Cenazeye ailesi ve mesai arkadaşları katıldı. Cenazesi Sancaktepe Yenidoğan Mezarlığı'nda defnedildi.