Haber Global'in acı günü! Fatih Demirkol Samet Kulak'ı anlattı

Haber Merkezi
Haber Global Spor haberleri

Haber Global Spor Servisi kameramanı olan Samet Kulak genç yaşta vefat etti. Samet Kulak'ı anlatan Haber Global Spor Yorumcusu Fatih Demirkol, "Çok iyi bir insan olarak yaşadı ve çok iyi bir insan olarak aramızdan ayrıldı" dedi.

Haber Global Spor Servisi kameramanlarından Samet Kulak genç yaşta vefat etti. Kulak'ın vefatının ardından Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve İletişim Başkanı Fahrettin Altun da bir mesaj yayınlayarak taziyelerini iletti. Samet Kulak'ı yakından tanıyan ve bilen Haber Global Spor Yorumcusu Fatih Demirkol da çalışma arkadaşı Samet Kulak'ı anlattı. Demirkol, birlikte yayına gittiği kameraman Serdar Altıntepe'nin yakasında Kulak'ın yaka kartı olduğunu ve çalışma arkadaşına veda ettiği gibi görevinin başına geçtiğini hatırlatarak, "Bugün yayını Samet'le birlikte yapacaktık. Ama onu son yolculuğuna uğurlayıp görev yerimize geldik" diye konuştu.

"ÖNEMLİ BİR İNSAN OLMAK İYİDİR AMA İYİ BİR İNSAN OLMAK DAHA ÖNEMLİDİR"

Samet Kulak'ın daima güleryüzlü olduğunu ve hakkında en ufak olumsuz bir şey duymadığını aktaran Fatih Demirkol, "Önemli bir insan olmak iyidir ama iyi bir insan olmak daha önemlidir kuralından yola çıkarsak, o çok iyi bir insan olarak yaşadı ve iyi bir, çok iyi bir insan olarak aramızdan ayrıldı. Samet'i çok özleyeceğiz. Çok sevdirdi kendini ve gitti" ifadelerini kullandı.