Görüntüler ortaya çıktı... Ancelotti penaltıyı Arda'nın atmasını istedi ancak Joselu topu vermedi

Haberglobal.com.tr
Arda Güler Real Madrid
Görüntüler ortaya çıktı... Ancelotti penaltıyı Arda'nın atmasını istedi ancak Joselu topu vermedi

La Liga'da şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren maçta Real Madrid sahasında Girona'yı 4-0 mağlup ederken, Arda Güler'in kazandırdığı penaltı sonrasında topu Arda'ya bırakmayan Joselu'ya hem Ancellotti'nin hem de takım arkadaşlarının "Penaltıyı Arda kullansın" dediği görüntüler ortaya çıktı.

Real Madrid'in Girona'yı 4-0 mağlup ettiği maçta Arda Güler'in kazandırdığı penaltı pozisyonunun ardından yaşananlar DAZN'a kameralarına yansıdı.

Girona maçının son 13 dakikasında oyuna giren Arda Güler top sürerek takımına bir penaltı kazandırmıştı. Pozisyonun ardından Joselu topu aldı. Arda Güler ise penaltıyı kullanmak istediğini önce Brahim'e sonra Joselu'ya söyledi. Ancak Joselu inat etti. Bunun üzerine Tchouameni, Joselu'nun yanına giderek topu Arda Güler'e vermesini istedi ancak Joselu yine oralı olmadı ve topu penaltı noktasına koydu.

O sırada kenarda Ancelotti, Dani Carvajal'ı yayınan çağırıp "Penaltıyı Arda kullansın" dedi, ancak devreye oğlu Davide Ancelotti girdi ve Joselu'nun daha iyi penaltı attığını söyledi ve bunun üzerine Ancelotti ısrar etmedi.