Galatasaray'dan Filip Kostic için Juventus'a yeni teklif

Galatasaray Juventus Transfer Victor Osimhen
Galatasaray'dan Filip Kostic için Juventus'a yeni teklif
FOTOĞRAF: Depophotos

İtalyan basınında yer alan haberde; Galatasaray'ın Juventus'un Sırp futbolcusu Filip Kostic'i kadrosuna katmak için yeni bir teklifte bulunduğu öne sürüldü.

Kadrosuna dünyaca ünlü golcü Victor Osimhen'i katarak ses getiren ve tüm dikkatleri üzerine çeken Galatasaray transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Sarı-kırmızılılar, 13 Eylül'de sona erecek olan transfer döneminde kadrosunu takviye etmek istiyor.

Galatasaray'ın Juventus'ta kadroda düşünülmeyen Sırp milli futbolcu Filip Kostic'i kadrosuna katmak istediği ve teklifte bulunduğu iddia edilmişti.

İtalyan basınından Tuttosport'ta yer alan habere göre; Kostic için yaptığı ilk teklif reddedilen Galatasaray yeni bir hamle yaptı. Sarı-kırmızılıların Filip Kostic için Juventus'a zorunlu satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulunduğu belirtildi.

Galatasaray'ın Juventus'a ilk taleplerinin yarısı olan 4 milyon euro'ya yakın satın alma zorunluluğu da içeren bir kiralama teklifi yaptığı bildirildi.

Sarı-kırmızılıların Filip Kostic'e ise 4 milyon euro'dan üç yıllık bir sözleşme teklif ettiği öne sürüldü.

Haberde transfer için son kararın Kostic'te olduğu ve Sırp futbolcunun ya takımdan ayrı bir şekilde sezonu geçireceği ya da Galatasaray'a imza atabileceği yorumu yapıldı.

31 yaşındaki futbolcu geçen sezon Juventus'ta toplamda 33 maçta forma şansı buldu ve 4 asist yaptı.