Gol düellosuna sahne olan maçta Trabzonspor ile Sivasspor yenişemedi

Süper Lig Trabzonspor Sivasspor
Gol düellosuna sahne olan maçta Trabzonspor ile Sivasspor yenişemedi
FOTOĞRAF: AA

Süper Lig'in 13. haftasında Trabzonspor, gol düellosu şeklinde geçen maçta deplasmanda Sivasspor ile 3-3 berabere kaldı.

Süper Lig'in 13. haftasında Sivasspor ile Trabzonspor karşı karşıya geldi.

Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda oynanan karşılaşma adeta bir gol düellosuna sahne oldu.

Yiğidolar 4. dakikada Samu Sainz ve 20. dakikada Rey Manaj'ın kaydettiği gollerle 2-0 öne geçti. Trabzonspor ise 39'da Nicolas Pepe ve 45'te Paul Onuachu'nun golleriyle skoru 2-2'ye getirdi ve ilk yarı bu sonuçla sona erdi: 2-2

İkinci yarıda da heyecan fırtınası devam etti. Her iki ekip de karşılıklı pozisyonlara girerken Sivasspor 67. dakikada Rey Manaj'ın attığı golle bir kez daha öne geçti. Bordo-mavililer 76. dakikada Trezeguet ile bir kez daha eşitliği sağlamayı başardı. Mücadele 3-3'lük eşitlikle tamamlandı.

Trabzonspor bu sonuçla puanını 23 yaparak 5. sıraya yükseldi, puanını 15 yapan Sivasspor ise haftayı 12. sırada tamamladı.

Trabzonspor ligin 14. haftasında sahasında Kayserispor'u ağırlayacak, Sivasspor ise deplasmanda Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek.

"İYİ OYNADIK AMA KAZANAMADIK"

Sivasspor'un maçtaki ilk golünü atan Samu Sainz çok iyi oynadıklarını fakat kazanamadıklarını belirterek "Çok güzel bir maç ortaya çıkardık. Bu maça çok iyi hazırlandık, çok iyi de oynadık ama kazanamadık. Kazanmak için artık ne yapmak gerekiyor biz de bilmiyoruz. Evde oynadığımız tüm maçlarda üstün olsak da bir türlü yenemiyoruz. Tabii ki gol atmanın insana güzel bir neşe veriyor ama istediğimiz sonucu alamadığımız için üzgünüz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Global TV