Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ile Sivassporlu Samu Saiz tartıştı

Süper Lig Sivasspor Trabzonspor
Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ile Sivassporlu Samu Saiz tartıştı
FOTOĞRAF: İHA

Süper Lig'in 13. haftasında Trabzonspor'un deplasmanda Sivasspor'a konuk olduğu karşılaşmada Bordo-mavili ekibi teknik direktörü Abdullah Avcı ile Sivassporlu Samu Saiz arasında kısa süre bir gerginlik yaşandı.

Trabzonspor maçının ilk devresinde Sivassporlu futbolcu Samu Saiz ile Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı kısa süreli gerginlik yaşadı.

Süper Lig’in 13. Haftasında Sivasspor sahasında, Trabzonspor ile karşı karşıya geldi. Mücadelenin 25. dakikasında bir pozisyon sonrası Sivassporlu futbolcu Samu Saiz ile kenarda duran teknik direktör Abdullah Avcı sözlü tartışma yaşadı.

Dördüncü hakemin araya girmesiyle sona eren gerginlik sonrası Sivasspor teknik direktörü Servet Çetin’de futbolcusunu yanına çağırıp uyardı.

SİVAS TARAFTARINDAN ANLAMLI KOREOGRAFİ

Sivassporlu taraftarının karşılaşma öncesi yaptığı koreografi büyük alkış toplarken, koreografiyi izleyenler o anları cep telefonları ile kaydetti. Kartonlarla yapılmış Filistin bayrağının yer aldığı koreografide çok sayıda İsrail’e tepki yazıları belirdi.

Kırmızı-beyazlıların bu anlamlı koreografisini yedek kulübesinde oturan her iki takımın futbolcuları da pür dikkat izledi.

Diğer yandan koreografi sosyal medyada da birçok kullanıcı tarafından paylaşıldı.

TRABZONSPOR TARAFTARI TAKIMINI YALNIZ BIRAKMADI

Süper Lig'in 13. haftasında Sivasspor ile Trabzonspor arasında 4 Eylül Stadı‘nda oynanan maçta bordo-mavili taraftarlar deplasman tribünün büyük kısmını doldurdu. Maç öncesi ise

Trabzonspor tribünü ısınma esnasında futbolcularına destek tezahüratlarında bulundu.
Bordo-mavili taraftarlar müsabakada seslerini yükselterek yaptıkları tezahüratlarla sahada mücadele eden takımlarına destek oldu.

Sivasspor’un Trabzonspor ile oynadığı maçı tribünde az sayıda kırmızı-beyazlı taraftar takip etti. Soğuk havada oynanan maçta yaklaşık 4 bin kişi tribünlerde takımını desteklerken, büyük boşluklar göze çarptı.

Tribünlerde yerini alan kırmızı-beyaz sevdalıları ise takımlarına destek verdi. Maç öncesi futbolcuları tribünlere çağırıp yumruk şov yaptıran taraftarlar, tezahüratlarla takımlarına destek oldu.

Kaynak: İHA