Gaziantep FK teknik direktörü Erol Bulut isyan etti

Gaziantep FK
Gaziantep FK teknik direktörü Erol Bulut isyan etti

Süper Lig'in 19. haftasında sahasında Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup olan Gaziantep FK'nin teknik direktörü Erol Bulut, "Elimizde tek bir forvet var. Kanat oyuncularımız yeterli değil. Başkan yok, yönetim yok! Kimle muhatap olacağımızı bilmiyoruz." sözleriyle isyan bayrağını çekti.

Gaziantep FK teknik direktörü Erol Bulut, Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup oldukları maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, müsabakaya iyi ve etkili başladıklarını aktardı.

Kazanmak için sahaya arzulu ve istekli çıktıklarını belirten Bulut, "Bugün mağlup olmamamız gereken bir maç oynadık. 11'e 11 oynasaydık, kazanabileceğimiz bir maç olacaktı. 70'inci dakikaya kadar iyi bir performans gösterdiğimizi düşünüyorum. Fenerbahçe, yaptığımız bireysel bir hata nedeniyle 1-0 öne geçti. Ondan sonra yeterince gol pozisyonuna giren bir Gaziantep FK vardı. İkinci yarı 1-1'i yakaladık ancak maalesef yediğimiz kırmızı karttan sonra şansımızı kaybettik. Rakip üzerimize geldi ve durum 2-1 oldu. Oyuna iyi başlayan, gol pozisyonu üreten bir takım vardı sahada. Maalesef pozisyonları değerlendiremedik. Kırmızı karttan sonra oyun bizim adımıza zorlaştı." diye konuştu.

"TEK BAŞIMIZA GÖTÜRÜYORUZ"

Büyük sıkıntılar yaşadıklarını söyleyen ve istifa kararı alan yönetime göndermede bulunan Erol Bulut "Gol atma noktasında sıkıntılarımız var. Elimizde tek bir forvet var. Kanat oyuncularımız yeterli değil, bakalım ne olacak! Yeni yönetim gelecek, ne olacak? Ben de bilmiyorum ne olacağını. Başkan yok, yönetim yok! Kimle muhatap olacağımızı bilmiyoruz. Tek başımıza götürüyoruz." ifadelerini kullandı.

"1,5 YILDIR MAAŞ ALAMIYORUM"

Gaziantep'te futbolcuların para alamadığını söyleyen Erol Bulut "Futbolcuların çoğu paralarını alamadıkları için kulübü FIFA'ya şikayet etti." açıklamasını yaptı.

Kendisinin kulübü şikayet etmediğini söyleyen Erol Bulut "Ben 1,5 yıldır para alamıyorum, kulübü şikayet etmedim. Futbolcularıma kanunen haklarını arayabileceklerini ama bu durumu sahaya yansıtmamalarını gerektiğini söyledim. Onlar sorunları sahaya yansıtmadı, sonuna kadar mücadele ettiler. Futbolcuların, menajeriyle birlikte FIFA'ya gitmesi en doğal hakkı. ben şikayet etmedim. Benim avukatım "Ödemeler ne olacak?" diye bir yazı gönderdi. Şikayet etmedim." diye konuştu.

Kaynak: Haber Global TV

Gaziantep FK Erol Bulut Süper Lig