Gaziantep FK ligde haftalar sonra kazandı

Süper Lig Gaziantep FK Fatih Karagümrük
Gaziantep FK ligde haftalar sonra kazandı
FOTOĞRAF: AA

Süper Lig'de 18. hafta mücadelesinde Gaziantep Futbol Kulübü deplasmanda karşılaştığı Fatih Karagümrük'ü 3-0 yenerek ligde 4 maç aranın ardından galip geldi.

Süper Lig'in 18. haftasında Fatih Karagümrük ile Gaziantep Futbol Kulübü kozlarını paylaştı.

Atatürk Oimpiyat Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Gaziantep FK, rakibini 3-0 mağlup ederek ligde 4 maç aradan sonra galip geldi.

Marius Sumudica'nın ekibine galibiyeti getiren golleri 27'de Denis Draguş, 49'da Max Gradel ve 87'de Nicolas Nkoulou kaydetti.

4 maç aradan sonra kazanan Gaziantep FK bu galibiyetle adeta nefes alırken puanını 19 yaptı ve ligde 13. sıraya çıktı. 3 maçtır üst üste sahadan mağlubiyetle ayrılan Fatih Karagümrük ise 17 puanla 15. basamakta kaldı.

Gaziantep FK evinde Pendikspor'u ağırlayacak, Fatih Karagümrük ise deplasmanda Samsunspor'a konuk olacak.

 

FENERBAHÇELİ YÖNETİCİDEN ADALET ÇAĞRISI

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Can Gebetaş, yarın Galatasaray ile oynayacakları derbiyi yönetecek hakem kadrosuna adalet çağrısında bulundu.

Gebetaş, sarı-lacivertlilerin resmi sitesinden yaptığı açıklamada, Galatasaray müsabakalarının Türk futbol tarihinin kilometre taşlarından olduğunu hatırlattı.

Türk futbolunun zor günlerden geçtiğini vurgulayan Gebetaş, "Sezon başından beri maçlarımızda çok fahiş hakem hataları ile karşı karşıya kaldık. Yine maçın sonucunu etkileyecek düzeyde hakem müdahalesi olmazsa biz bu maçı kazanacağımıza yürekten inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Kadıköy'deki derbilerde her zaman Fenerbahçe'nin favori olduğunu aktaran Gebetaş, taraftarlardan destek beklediklerini kaydetti.

Kaynak: Haber Global TV