Sivasspor 3 puanı tek golle aldı

Süper Lig Sivasspor İstanbulspor
Sivasspor 3 puanı tek golle aldı
FOTOĞRAF: AA

Süper Lig'deki 18. hafta mücadelesinde Sivasspor kendi sahasında karşılaştığı İstanbulspor'u 1-0 yenerek puanını 21'e yükseltti.

Süper Lig'in 18. haftasında Sivasspor ile İstanbulspor karşı karşıya geldi.

Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Sivasspor rakibini 1-0 mağlup ederek ligde bir maç aranın ardından galip geldi.

Yiğidolar'a galibiyeti getiren golü karşılaşmanın 86. dakikasında Roman Kvet'in asistinde Rey Manaj kaydetti.

Kırmızı-beyazlılar bu sonuçla puanını 21 yaparak ligde 10. sıraya yükseldi, ligde zor günler geçiren ve üst üste 3. mağlubiyetini alan İstanbulspor ise 8 puanla ligin son basamağında kaldı.

Süper Lig'e verilecek 2 haftalık aranın ardında yapılacak ilk maçta Sivasspor deplasmanda Kayserispor ile mücadele edecek. İstanbulspor ise kendi sahasında Fenerbahçe'yi ağırlayacak.

"İYİ BİR GALİBİYET OLDU"

Süper Lig’in 18. haftasında İstanbulspor’u konuk eden Sivasspor’da Teknik Direktör Servet Çetin, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
Karşılaşmayı değerlendirerek sözlerine başlayan Çetin, "Zor bir maç olacağını biliyorduk. Geçen hafta da İstanbulspor, Trabzonspor’a karşı en iyi futbolu oynadı.

Futbolcu arkadaşlara 90 dakika boyunca oyuna konsantre olmamız gerektiğini söylemiştim. Gol geç zamanda geldi ve güzel zamanda geldi. Bizim için iyi bir galibiyet oldu. Maalesef kolay maç kazanılmıyor. Bizim adımıza iyi bir galibiyet oldu. Oyundan biz de memnun değiliz ama skora bakacağız artık" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Global TV