Galatasaray'ın deplasman talihsizliği: Her Şampiyonlar Ligi maçından sonra...

Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi Süper Lig
Galatasaray'ın deplasman talihsizliği: Her Şampiyonlar Ligi maçından sonra...
Fotoğraf: DepoPhotos

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki 6 maçın ardından Süper Lig'de oynayacağı 6 deplasman mücadelesinin 4'ünde İstanbul dışına çıkacak.

Galatasaray milli aranın ardından Samsunspor'u konuk edip ardından evinde Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk grup maçında 20 Eylül'de Kopenhag'la karşılaşacak. Sarı-kırmızılılar, Avrupa mücadelenin ardından RAMS Başakşehir ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

İkinci maçlar öncesinde sahasında MKE Ankaragücü ile ligde 7. hafta karşılaşmasına çıkacak Galatasaray, ardında 3 Ekim tarihinde İngiltere'de Manchester United'la karşılaşacak. Sarı-kırmızılı ekip, bu maçın ardından Bitexen Antalyaspor'a konuk olacak.

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında sahasında Beşiktaş ile derbi mücadelesine çıkacak Galatasaray, bu maçın sonrasında 24 Ekim tarihinde taraftarı önünde Alman ekibi Bayern Münih'le karşılaşacak. Sarı-kırmızılı ekip, Bayern maçının ardından ligde Çaykur Rizespor ile deplasmanda mücadele edecek.

Kasım ayının ilk haftasında Kasımpaşa ile iç sahada lig mücadelesine çıkacak Galatasaray, 8 Kasım tarihinde Almanya'da Bayern Münih'le oynayacak. Okan Buruk'un ekibi bu maçın dönüşünde Atakaş Hatayspor deplasmanına gidecek.

Milli aranın ardından ligde Corendon Alanyaspor'u ağırlayacak Galatasaray, 29 Kasım tarihinde ise taraftarının önünde Manchester United'la karşı karşıya gelecek. Sarı-kırmızılı ekip, Avrupa maçının ardından ligde Pendikspor ile deplasmanda karşılaşacak.

Ligde 15. haftada Yukatel Adana Demirspor'u konuk edecek Galatasaray, bu maçın ardından UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'ndaki son maçında Danimarka ekibi Kopenhag ile 12 Aralık'ta deplasmanda oynayacak. Sarı-kırmızılılar, bu maçın ardından EMS Yapı Sivasspor ile Sivas'ta 3 puan mücadelesi verecek.

Galatasaray'ın Avrupa fikstürü şu şekilde:

Galatasaray (UEFA Şampiyonlar Ligi):

Galatasaray-Kopenhag (20 Eylül)

Manchester United-Galatasaray (3 Ekim)

Galatasaray-Bayern Münih (24 Ekim)

Bayern Münih-Galatasaray (8 Kasım)

Galatasaray-Manchester United (29 Kasım)

Kopenhag-Galatasaray (12 Aralık)

Kaynak: AA

Galatasaray Şampiyonlar Ligi fikstür futbol Süper Lig