Beşiktaş'ın kâbus gibi fikstürü... Bir derbi, bir Avrupa maçı, bir derbi...

Beşiktaş Konferans Ligi
Beşiktaş'ın kâbus gibi fikstürü... Bir derbi, bir Avrupa maçı, bir derbi...
Fotoğraf: DepoPhotos

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki 3 deplasman maçı öncesinde sırasıyla Trabzonspor, Galatasaray ve Fenerbahçe ile karşılaşacak

Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Trabzonspor ile deplasmanda karşılaşacak Beşiktaş, bu maçın ardından 21 Eylül'de UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki ilk maçında Belçika ekibi Club Brugge'a konuk olacak. Siyah-beyazlı takım, Belçika deplasmanının ardından iç sahada Mondihome Kayserispor'u ağırlayacak.

TÜMOSAN Konyaspor ile deplasmanda karşılaşıp 5 Ekim'de İsviçre ekibi Lugano'yu konuk edecek Beşiktaş, bu maçın ardından iç sahada İstanbulspor ile oynayacak.

Ligde 9. hafta mücadelesinde Galatasaray deplasmanına gidecek Beşiktaş, 26 Ekim'de ise Norveç'te Bodo/Glimt'le oynayacak. Siyah-beyazlı ekip Norveç dönüşünde iç sahada Gaziantep FK'yi konuk edecek.

Bitexen Antalyaspor ile oynanacak lig maçının ardından 9 Kasım'da evinde Bodo/Glimt'le karşılaşacak Beşiktaş, ardından RAMS Başakşehir'le taraftarının önünde 3 puan mücadelesine çıkacak.

Ligin 13. haftasında Yılport Samsunspor ile deplasmanda karşılaşacak Beşiktaş, 30 Kasım'da Club Brugge'ü konuk edecek. Siyah-beyazlılar bu maçın ardından Başkent'te MKE Ankaragücü karşısına çıkacak.

Ligde 15. haftada ezeli rakibi Fenerbahçe ile evinde karşılaşacak Beşiktaş, 14 Aralık'ta ise İsviçre deplasmanında Lugano ile gruptaki son maçına çıkacak. Siyah-beyazlı ekip, Avrupa maçının dönüşünde Çaykur Rizespor ile Rize'de karşı karşıya gelecek

Beşiktaş'ın Avrupa fikstürü şu şekilde:

Beşiktaş (UEFA Avrupa Konferans Ligi):

Club Brugge-Beşiktaş (21 Eylül)

Beşiktaş-Lugano (5 Ekim)

Bodo-Glimt- Beşiktaş (26 Ekim)

Beşiktaş-Bodo-Glimt (9 Kasım)

Beşiktaş-Club Brugge (30 Kasım)

Lugano-Beşiktaş (14 Aralık)

Kaynak: AA

Beşiktaş Konferans Ligi Derbi Süper Lig fikstür