Fenerbahçe'ye Avrupa maçları öncesi 'İstanbul' müjdesi

Fenerbahçe Konferans Ligi Süper Lig
Fenerbahçe'ye Avrupa maçları öncesi 'İstanbul' müjdesi

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki grup maçları öncesindeki tüm karşılaşmalarını İstanbul'da oynayacak.

Fenerbahçe 6 Avrupa maçının ardından 2 kez İstanbul dışına çıkacak

Fenerbahçe milli maçlar için lige verilen aranın ardından Bitexen Antalyaspor'la sahasında oynayıp ardından 21 Eylül'de Danimarka ekibi Nordsjaelland'la taraftarının önünde karşılaşacak. İsmail Kartal'ın ekibi, ilk Avrupa sınavının ardından Corendon Alanyaspor deplasmanına çıkacak.

Süper Lig'de 7. hafta karşılaşmasında Çaykur Rizespor'u ağırlayacak Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki ikinci maçında 5 Ekim'de Slovakya temsilcisi Spartak Trnava'ya konuk olacak. Sarı-lacivertliler bu maçın dönüşünde Kasımpaşa deplasmanına gidecek.

Atakaş Hatayspor ile iç sahada oynayacağı lig maçının ardından 26 Ekim'de Ludogorets'i ağırlayacak Fenerbahçe, bu maçın ardından Pendikspor deplasmanında boy gösterecek.

Süper Lig'de 11. hafta mücadelesinde Trabzonspor'u konuk edecek Fenerbahçe, bu maçın ardından Ludogorets ile 9 Kasım'da deplasmanda oynayacak. Sarı-lacivertli ekip bu maçın dönüşünde Yukatel Adana Demirspor ile Adana'da karşılaşacak.

Milli maç arasının ardından ligde VavaCars Fatih Karagümrük ile taraftarının önünde karşılaşacak sarı-lacivertli ekip, 30 Kasım'da Danimarka'da Nordsjaelland ile 3 puan mücadelesi verecek. Fenerbahçe, Danimarka dönüşünde iç sahada EMS Yapı Sivasspor ile oynayacak.

Beşiktaş ile deplasmanda oynayacağı derbi maçın ardından UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki gruptaki son maçını oynayacak Fenerbahçe, 14 Aralık'ta Spartak Trnava'yı konuk edecek. Sarı-lacivertliler bu maçın ardından TÜMOSAN Konyaspor ile sahasında karşılaşacak.

Fenerbahçe'nin Avrupa fikstürü şu şekilde:

Fenerbahçe (UEFA Avrupa Konferans Ligi):

Fenerbahçe-Nordsjaelland (21 Eylül)

Spartak Trnava-Fenerbahçe (5 Ekim)

Fenerbahçe-Ludogorets (26 Ekim)

Ludogorets-Fenerbahçe (9 Kasım)

Nordsjaelland-Fenerbahçe (30 Kasım)

Fenerbahçe-Spartak Trnava (14 Aralık)

 

Kaynak: AA

fenerbahçe UEFA Konferans Ligi futbol Süper Lig fikstür