Galatasaray'dan Kayserispor'a yarım düzine gol! Icardi 3 gol - 1 asistle geceye damga vurdu!

Galatasaray Kayserispor
Galatasaray'dan Kayserispor'a yarım düzine gol! Icardi 3 gol - 1 asistle geceye damga vurdu!

Süper Lig 29. haftasında lider Galatasaray, sahasında karşılaştığı Kayserispor'u 6-0 mağlup ederek liderliğini perçinlerken, sarı-kırmızılıların Arjantinli yıldızı Mauro Icardi ilk yarıda yaptığı 3 gol - 1 asistlik katkıyla geceye damga vuran isim oldu.

Nef Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısını Galatasaray; Mauro Icardi'nin 18., 42. (penaltıdan) ve 45+11. dakikalarda, ve Milot Rashica'nın 24. dakikada attığı gollerle 4-0 önde tamamladı.

Icardi, attığı üç golün yanı sıra Rashica'nın golünde de asiste imza atarak 4 gollük katkısıyla mücadelenin ilk yarısına damga vurdu.

Icardi gol sevinci Galatasaray

Kayserispor, Majid Hosseini'nin 45+10. dakikada gördüğü kırmızı kart sebebiyle karşılaşmanın 2. yarısında 10 kişi mücadele etti.

İkinci yarıda 59. dakikada Kerem Aktürkoğlu ve 71. dakikada Nicolo Zaniolo ile iki gol daha bulan Sarı-kırmızılılar, karşılaşmadan 6-0 galip ayrıldı.

Bu sonucun ardından ligde üst üste 2. galibiyetini alan Galatasaray puanını 66'ya yükseltti ve bir maçı eksik olan en yakın takipçisi Fenerbahçe ile puan farkını 9'a çıkardı.

Üç maçlık galibiyet serisi sona eren Kayserispor ise 44 puanda kaldı.

Süper Lig'in 30. haftasında Galatasaray deplasmanda Alanyaspor'la karşılaşacak, Kayserispor ise Kasımpaşa'yı konuk edecek.

Rashica Galatasaray

Kaynak: Haber Global TV

Galatasaray Kayserispor Süper Lig Galatasaray Kayserispor maçı Süper Lig puan durumu Mauro Icardi