Icardi, Süper Lig'deki üç maçlık gol hasretine son verdi

Galatasaray
Icardi, Süper Lig'deki üç maçlık gol hasretine son verdi

Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, Süper Lig'deki 3 maçlık gol hasretine Kayserispor karşısında yaptığı hat-trick ile son verdi.

Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray, Nef Stadyumu'nda konuk ettiği Kayserispor'u 6-0'la geçerken, sarı-kırmızılılarda Arjantinli futbolcu Mauro Icardi hat-trick yaptı.

Müsabakanın 18. dakikasında defansın arkasına sarkan Icardi, kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda yaptığı vuruşta meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. Başarılı futbolcu 42. dakika kazanılan penaltı vuruşunu gole çevirirken, 45+11. dakikadaki penaltıda ise kaleciye takıldı ancak dönen topu bir kez daha ağlarla buluşturarak sarı-kırmızılı forma altında ilk kez hat-trick yaptı.

3 MAÇLIK GOL HASRETİNİ 3 GOLLE DİNDİRDİ

Süper Lig'deki son golünü 5 Şubat'ta Trabzonspor'a karşı atan ve Kasımpaşa, Konyaspor ve Adana Demirspor maçlarını boş geçmişti.

30 yaşındaki futbolcu Kayserispor ağlarına bıraktığı 3 golle hem 3 maçlık gol hasretine son verdi hem de Süper Lig'deki toplam gol sayısını 12'ye çıkardı.

18 MAÇTA 20 GOLLÜK DOĞRUDAN KATKI

Galatasaray formasıyla Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda şimdiye dek toplamda 18 maça çıkan Icardi, 13 gol - 7 asist ile 20 gole direkt katkı sağladı.

Kaynak: Haber Global TV

Galatasaray Mauro Icardi Süper Lig Icardi gol sayısı Icardi Galatasaray performansı Icardi istatistik