Galatasaray transferde yerli isimlere yöneldi

Galatasaray
Galatasaray transferde yerli isimlere yöneldi

Süper Lig'de yeni sezonun kadrosunu oluşturmak için çalışmalarını sürdüren Galatasaray, transferde yerli futbolculara yöneldi.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun “yabancı futbolcu sayısı” konusundaki kararını açıklamasının ardından Galatasaray'da transfer politikası değişti. Sarı-kırmızılılar, transferde yerli isimlere yöneldi.

Trtspor'un haberine göre, Galatasaray'da transfer listesinin ilk sırasında Göztepe forması giyen milli futbolcu Halil Akbunar var.

Geçtiğimiz sezon başında da Galatasaray'ın gündeminde yer alan Halil için İzmir ekibinin yaklaşık 3 milyon Euro civarında bonservis ücreti talep ettiği öğrenildi. 27 yaşındaki futbolcu ile Bundesliga ekibi Wolfsburg’un da ilgilendiği iddia edildi.

Halil Akbunar bu sezon Göztepe formasıyla 40 lig maçında 9 gol, 13 asistlik performans sergiledi.

KAAN AYHAN VE HALİL DERVİŞOĞLU İÇİN PRESE DEVAM

Galatasaray'da Kaan Ayhan ve Halil Dervişoğlu için de görüşmeler devam ediyor. Sarı-kırmızılılar, Avrupa Şampiyonası kadrosunda yer alan 2 milli futbolcu için girişimlerini sürdürüyor.

Kaan Ayhan’ın bu transfere sıcak baktığı belirtilirken, yönetim, satın alma opsiyonlu kiralama teklifi üzerinde duruyor.

Yönetim, Brentford’un 10 milyon Euro'luk bonservis ücreti belirlediği Halil Dervişoğlu'nu ise 1 sezon daha kiralamak istiyor.

Galatasaray Galatasaray transfer haberleri Halil Akbunar Göztepe Kaan Ayhan Halil Dervişoğlu