Boğaz’daki milyonluk iki köşk satılıyor
FETÖ firarisi Akın İpek'in Bebek'te bulunan iki köşkü, 6 Mayıs'ta açık artırma ile satılacak; beyaz ve kahverengi köşklerin başlangıç fiyatı ise 950 milyon lira + KDV olacak. Geçen yıl 750 milyon liraya satışa çıkarılan köşkler satılamamıştı, ancak bu yıl açık artırma ile satışa sunulacak.
Köşklerin ve garajın toplam alanı 3.091 metrekare olup, sahil yolunun kenarına bulunan köşke tekne bağlanabiliyor ve teknesi olan kişi eve bir dakikadan kısa sürede ulaşabiliyor. Köşk, 6 Mayıs Salı günü saat 14:00'te açık artırma ile satışa sunulacak. Akın İpek, FETÖ'nün finans sorumlularından olup terör arananlar listesinde gri kategoride halen aranıyor.
FETÖ firarisi Akın İpek'in Bebek'te bulunan iki köşkü satılıyor. Beyaz ve kahverengi köşk, 6 Mayıs'ta açık artırma ile satılacak. Başlangıç fiyatı ise 950 milyon lira + KDV olacak. Açık artırmayla satılacak.
Başlangıç fiyatı ise 950 milyon lira olacak. Sahil yolunun kenarına bulunan köşk, kenarına tekne bağlanabiliyor. Teknesi olan kişi, eve bir dakikadan kısa sürede ulaşabiliyor.
Köşk 6 Mayıs Salı günü saat 14:00'te açık artırma ile satışa sunulacak. FETÖ firarisi Akın İpek, terör arananlar listesinde gri kategoride halen aranıyor.