Galatasaray-Trabzonspor maçı ne zaman? Saat kaçta?

Galatasaray Trabzonspor
Galatasaray-Trabzonspor maçı ne zaman? Saat kaçta?

TFF, Süper Lig'in 5 haftalık fikstürünü açıkladı. Açıklanana takvime göre maçlar 12 Haziran'da başlayacak. Peki Galatasaray-Trabzonspor maçı ne zaman? Saat kaçta oynanacak? İşte detaylar...

Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig takvimini bugün açıkladı. Uzun süren tartışmaların ardından 5 haftalık maç programı TFF'nin sitesinde yayınlandı. Programın açıklanmasıyla gözler Galatasaray-Trabzonspor maçına çevrildi. Galatasaray-Trabzonspor maçı ne zaman? Saat kaçta? İşte detaylar... 

 

Ligin zirvesi için en önemli derbilerden biri olacak Galatasaray-Trabzonspor maçı, zirve yarışında yer alan diğer takımlar açısından da kritik öneme sahip. Ligin 13. haftasında Trabzon Avni Aker Stadyumu'nda oynanan ilk maç karşılıklı bire golle 1-1 berabere bitmişti. 

 

GALATASARAY-TRABZONSPOR MAÇI NE ZAMAN?

Açıklanan takvime göre Galatasaray-Trabzonspor maçı, 5 Temmuz Pazar günü saat, 21.45'te Türk Telekom Stadyumunda oynanacak.

Galatasaray-Trabzonspor maçı ne zaman? Saat kaçta? - Resim : 3

Trabzonspor'un Galatasaray deplasmanında oynayacağı haftada şampiyonluk yolundaki en yakın rakipleri Başakşehir Antalyaspor deplasmanında, Sivasspor Kasımpaşa deplasmanında, Beşiktaş ise Kayserispor deplasmanında mücadele edecek. Puan kaybeden takım zirve yarışında ağır yara alacak.