Galatasaray kalan maçları

Galatasaray kalan maçları

Süper Lig'de koronavirüs ertelemesinden sonra heyecan yeniden başlıyor. Trabzonspor'un averajla lider olarak yeniden başlayacak Süper Lig'de kalan maçları hangileri?

Galatasaray, Süper Lig'e koronavirüs arası verilmeden önce üçüncü olarak tamamladığı 26 haftalık periyodun ardından kalan 8 haftada hangi takımlarla oynayacak? İşte Süper Lig'te şampiyonluğun belirleneceği süre içerisinde Galatasaray'ın kalan 8 Süper Lig maçı...

27. HAFTA RİZESPOR-GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Rizespor deplasmanına gidecek olan Galatasaray, 14 Haziran 2020 Pazar günü saat 21:45'te oynanacak, mücadele ligin zirvesini yakından ilgilendiriyor. Aynı hafta Galatasaray'ın şampiyonluk yolundaki en önemli rakipleri olan Trabzonspor deplasmanda Göztepe, Başakşehir kendi sahasında Alanyaspor ile, Sivasspor kendi sahasında Denizlispor ile Beşiktaş ise kendi sahasında Antalyaspor ile mücadele edecek. 

28. HAFTA GALATASARAY-GAZİANTEP MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 

Galatasaray'ın, Gaziantep'i Türk Telekom Arena'da 21 Haziran Pazar günü konuk edeceği haftada Trabzonspor Alanyaspor'a konuk olacak. Rakipleri Başakşehir Ankaragücü'ne konuk olurken, Sivasspor Konyaspor deplasmanına gidecek. Beşiktaş ise Denizlispor'a konuk olacak.  

29. HAFTA BAŞAKŞEHİR-GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 

Şampiyonluk yolunda en önemli rakiplerinden biri olan ve lig sıralamasında bugün itibariyle bir sıra önünde bulunan Başakşehir ile deplasmanda oynayacak Galatasaray, 28 Haziran 2020 Pazar günü saat 21:45'te mücadelesini sergileyecek. Trabzonspor Ankaragücü ile evinde oynayacak. Sivasspor evinde Kayserispor'u konuk ederken Beşiktaş'ın konuğu Konyaspor olacak,      

30. HAFTA GALATASARAY-TRABZONSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 

Belki de zirve yarışındaki en önemli mücadelelerden biri Trabzonspor-Galatasaray maçı olacak. 5 Temmuz 2020 Pazar günü saat 21:45'te Türk Telekom Arena'da oynanacak maçta puan kaybeden takım zirve yarışında çok ağır bir yara alacak. Bu nedenle iki takım da bu maça mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak. Aynı haftada Başakşehir Antalyaspor deplasmanına giderken, Sivasspor Kasımpaşa deplasmanında puan arayacak. Beşiktaş ise Kayserispor'a konuk olacak. 

Süper Lig Puan Durumu - Koronavirüs sonrası

31. HAFTA ALANYASPOR-GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 

8 Temmuz 2020 Çarşamba günü saat 21:45'te deplasmanda Alanyaspor'a konuk olacak olan Galatasaray'ın, aynı haftada rakipleri Trabzonspor kendi sahasında Antalyaspor, Başakşehir kendi sahasında Denizlispor, Sivasspor kendi sahasında Yeni Malatyaspor ve Beşiktaş kendi sahasında Kasımpaşa'yla mücadele edecek. 

32. HAFTA ANKARAGÜCÜ-GALATASARAY MAÇI 

Henüz günü ve saati belli olmayan Ankaragücü deplasmanında Galatasaray üç puan için mücadele ederken rakipleri Trabzonspor Denizlispor deplasmanında, Başakşehir Konyaspor deplasmanında, Sivasspor Fenerbahçe deplasmanında ve Beşiktaş da Yeni Malatyaspor deplasmanında mücadele edecek. 

33. HAFTA GALATASARAY-GÖZTEPE MAÇI 

Ligin son iki haftasına girilirken Galatasaray evinde Göztepe'yi ağırlayacak. Aynı haftada Başakşehir kendi sahasında Kayserispor, Trabzonspor kendi sahasında Konyaspor, Sivasspor kendi sahasında Gençlerbirliği ile oynayacak. Yine Galatasaray açısından çok kritik olan bu haftada, Beşiktaş kendi sahasında Fenerbahçe derbisinde mücadele edecek.   

SEZONUN SON MAÇI: 34. HAFTA ANTALYASPOR-GALATASARAY MAÇI 

Geride kalan 7 haftada Süper Lig şampiyonu belli olur mu bilinmez, fakat Galatasaray için artık son maç deplasmanda oynayacağı Antalyaspor maçı olacak. Eğer şampiyonluğa ulaşırsa Galatasaray Antalya'da ilk şampiyonluk turunu atacak. Aynı haftada Trabzonspor Kayserispor, Başakşehir Kasımpaşa, Sivasspor Göztepe, Beşiktaş ise Gençlerbirliği deplasmanında mücadele edecek.