Galatasaray Rize'de tek golle kazandı

Galatasaray Rizespor Süper Lig
Galatasaray Rize'de tek golle kazandı
FOTOĞRAF: AA

Süper Lig'de 10. hafta mücadelesinde Galatasaray, deplasmanda karşılaştığı Çaykur Rizespor'u Sergio Oliveira'nın attığı golle 1-0 yenerek ligdeki galibiyet serisini 9 maça çıkardı.

Süper Lig'in 10. haftasında Çaykur Rizespor ile Galatasaray karşı karşıya geldi.

Çaykur Didi Stadyumu'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısında her iki ekip de karşılıklı pozisyonlara girse de golü bulamadı ve soyunma odasına 0-0'lık eşitlikle gidildi.

Maçın 2. yarısında oyuna dahil olan Sergio Oliveira, mücadelenin 68. dakikasında Mauro Icardi'nin pasında yaptığı vuruşla sarı-kırmızılıları 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Bu gol aynı zamanda karşılaşmanın da sonucu belirledi.

Çaykur Rizespor'un maçın 2. yarısında bulduğu bir gol ise ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

Galatasaray bu sonuçla ligdeki galibiyet serisini 9 karşılaşmaya çıkarmayı başardı.

Cimbom, puanını 28'e yaparak maç fazlasıyla liderliğe yükselmeyi başardı. Karadeniz temsilcisi ise 14 puanda kalarak ligin 9. basamağında yer aldı.

Galatasaray ligin 11. haftasında kendi evinde Kasımpaşa'yı konuk edecek, Çaykur Rizespor ise deplasmanda Gaziantep FK ile kozlarını paylaşacak.

MUSLERA: "İYİ BİR ARKADAŞLIK VAR"

Fernando Muslera, karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Uruguaylı file bekçisi şu ifadeleri kullandı:

"Öncelikle Cumhuriyetin 100. yılı kutlu olsun. Zor bir maçtı. Rizespor bizi zorladı. İki zorlu maçtan sonra buraya geldik. Kazandık ve yolumuza devam ediyoruz. Savunma önemli ama ileride de baskı yapmak ve topu hemen geri almak önemli. Birbirimize sürekli destek oluyoruz. İyi bir arkadaşlık var."

Kaynak: Haber Global TV