Bayern Münih rakibine acımadı! 37 dakikada tam 8 gol

Almanya Bundesliga Bayern Münih Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi
Bayern Münih rakibine acımadı! 37 dakikada tam 8 gol
FOTOĞRAF: Reuters

Almanya Bundesliga'nın 9. haftasında 3 kırmızı kartın çıktığı karşılaşmada Bayern Münih, Darmstadt 98'i 37 dakika içerisinde bulduğu gollerle 8-0 gibi farklı bir skorla mağlup etti.

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Bayern Münih, sahasında Darmstadt 98 ile karşı karşıya geldi.

Allianz Arena'da oynanan karşılaşmanın ilk yarısında kırmızı kartlar tabir-i caizse havada uçuşurken 4. dakikada Bayern Münih'te Joshua Kimmich, konuk ekipte ise 21'de Klaus Gjasula ve 41'de Matej Maglica kırmızı kart gören isimler oldu.

Karşılaşmanın ilk yarısında gol sesi çıkmazken, ikinci devrenin başlangıç düdüğünün çalmasıyla adeta bir gol yağmuru başladı.

Bayern Münih, 37 dakika içerisinde Harry Kane (3), Leroy Sane (2), Jamal Musiala (2) ve Thomas Müller'in kaydettiği gollerle karşılaşmadan 8-0 gibi farklı bir skorla galip ayrılan taraf oldu.

LİDERLİĞE YÜKSELDİ

Ligde üst üste 3. galibiyetini elde eden Bavyera temsilcisi, puanını 23 yaparak maç fazlasıyla liderliğe yükseldi, peş peşe 2. yenilgisini alan Darmstadt 98 ise 7 puanda kalarak 14. sırada yer aldı.

Bundesliga'nın 10. haftasında Bayern Münih deplasmanda ezeli rakibi Borussia Dortmund ile karşı karşıya gelecek, Darmstadt 98 ise kendi evinde küme düşme hattını yakından ilgilendiren maçta Bochum ile kozlarını paylaşacak.

Almanya Bundesliga'da günün diğer sonuçları:

Augsburg-Wolfsburg: 3-2
Mönchengladbach-Heidenheim: 2-1
Stuttgart-Hoffenheim: 2-3
Werder Bremen-Union Berlin: 2-0
Leipzig-Köln: 6-0

Kaynak: Haber Global TV