Galatasaray evinde Giresunspor'a mağlup!

Galatasaray Giresunspor
Galatasaray evinde Giresunspor'a mağlup!

Süper Lig'in 20. haftasında Galatasaray, sahasında karşılaştığı Giresunspor'a 1-0 mağlup olarak haftayı lider Trabzonspor'un 22 puan gerisinde kapattı.

Galatasaray, Süper Lig'in 20. haftasında Giresunspor'u konuk etti.

Mücadeleden konuk ekip 1-0 galip ayrılırken, Karadeniz ekibine 3 puanı getiren golü 11. dakikada Suleymanov kaydetti.

Bu sonucun ardından bu sezonki 7. mağlubiyeti alan Galatasaray 27 puanda kaldı ve lider Trabzonspor'un 22 puan gerisinde kaldı. Ligde 2 maç sonra galip gelen Giresunspor ise 25 puana yükseldi.

Süper Lig'in 21. haftasında Galatasaray deplasmanda Hatayspor ile karşılaşacak, Giresunspor ise Kasımpaşa'yı konuk edecek.

MAÇTAN DAKİKALAR

1' Hakem Arda Kardeşler'in ilk düdüğüyle karşılaşma başladı.

11' Giresunspor'da sol kanattan gelişen atakta içeri çevrilen topu Suleymanov düzgün bir plase vuruşla ağlarla buluşturdu ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Galatasaray evinde Giresunspor'a mağlup! - Resim : 4

18' Galatasaray formasıyla ilk kez ilk 11’de sahaya çıkan genç stoper Işık Kaan Arslan, sakatlanarak 19. dakikada yerini Luyindama’ya bıraktı.

34' Galatasaray'da sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Halil ceza sahasında topa kafayı vurdu, Okan köşeye giden topu çıkarmayı başardı.

Karşılaşmanın ilk yarısı Giresunspor'un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

46' Karşılaşmanın ikinci yarısı Giresunsporlu oyuncuların santra vuruşuyla başladı.

55' Galatasaray'ds Babel'in sol kanattan ceza sahasına gönderdiği ortasında Giresunspor savunması topu uzaklaştırmak istedi, Cicaldau arka direkte şutunu çekti ancak top yan ağlarda kaldı.

58' Galatasaray'da sol kanattan ceza sahasına gönderilen ortada önce Cicaldau'nun sonra da Morutan'ın kafa vuruşlarında Okan gole izin vermedi, sonrasında Halil şut çekmek istedi ancak araya giren savunma oyuncuları tehlikeyi önledi, Okan topa sahip oldu.

59' Galatasaray'da Aytaç, Balde'ye yaptığı faul sonrasında sarı kart gördü.

72' Galatasaray'da Boey'in sağ kanattan ceza sahasına yaptığı ortada Morutan gelişine şutunu çekti, top üstten auta çıktı.

80' Giresunspor'da Umut Nayir'in ceza sahası dışından çektiği şutta top kaleci İsmail'de kaldı.

86' Galatasaray'da sarı kart gören Victor Nelsson cezalı duruma düştü, gelecek hafta Hatay deplasmanında forma giyemeyecek.

Karşılaşma Giresunspor'un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Kaynak: Haber Global TV

Galatasaray Giresunspor Süper Lig Galatasaray Giresunspor maçı Galatasaray Giresunspor canlı izle Galatasaray Giresunspor maçı izle Galatasaray Giresunspor maçı canlı izle