Galatasaray taraftarı isyan bayrağını açtı!

Galatasaray
Galatasaray taraftarı isyan bayrağını açtı!

Süper Lig'in 20. haftasında sahasında Giresunspor'a 1-0 mağlup olan Galatasaray'da taraftar isyan bayrağını açtı. Sarı-kırmızılı taraftarlar yenilginin ardından Başkan Burak Elmas, Yönetim Kurulu, teknik direktör Fatih Terim ve tüm takımı protesto etti.

Galatasaray, Süper Lig'in 20. haftasında sahasında Giresunspor'la karşı karşıya geldi. Mücadeleden konuk ekip 1-0 galip ayrıldı. Bu sonucun ardından sarı-kırmızılılar, 20. hafta sonunda lider Trabzonspor'un tam 22 puan gerisine düştü.

Karşılaşmanın son dakikalarında tribündeki Galatasaray taraftarları; futbolcuları, yönetim kurulunu, Başkan Burak Elmas'ı ve teknik direktör Fatih Terim'i protesto etti.

Sarı-kırmızılı tribünlerden, "O forma kutsaldır nasip olmaz herkese!", "Aşkımız renklere, sizlere değil!", "Sabrımız taşıyor adam gibi oynayın!", "Söylesene Fatih hoca takım niye oynamıyor?", "Yönetim uyuma takıma sahip çık!" ve son olarak "Yönetim istifa!" protestoları yükseldi.

Galatasaray, Süper Lig'deki son 11 maçında yalnızca 2 galibiyet, 4 beraberlik ve 5 mağlubiyet alarak 10 puan toplayabildi.

Kaynak: Haber Global TV

Galatasaray burak elmas Fatih Terim Fatih Terim istifa Burak Elmas istifa Süper Lig