Fenerbahçe'nin düzeltmesine Gençlerbirliği'nden düzeltme

Fenerbahçe Gençlerbirliği
Fenerbahçe'nin düzeltmesine Gençlerbirliği'nden düzeltme

Milli Takımlar hesabından yapılan Arda Güler paylaşımında Fenerbahçe'ye yer verilmemesi üzerine sarı-lacivertlilerin yaptığı 'düzeltme' paylaşımına, Arda Güler'in ilk kulübü olan Gençlerbirliği de dahil oldu.

Milli Takımlar'ın sosyal medya hesabından Arda Güler için yapılan paylaşımda 'Fenerbahçe' isminin geçmemesine sarı-lacivertli kulüpten tepki gelmiş ve ilgili paylaşımı alıntılayarak, "Düzeltme: "Fenerbahçe'nin ve Milli takımın futbolcusu Arda Güler" paylaşımında bulunmuştu.

Sarı-lacivertlilerin bu paylaşımının ardından Arda Güler'in alt yapısından yetiştiği Gençlerbirliği de Fenerbahçe'nin paylaşımını alıntılayarak, "Düzeltme: Gençlerbirliği’mizin alt yapısında yetişen, Fenerbahçe’nin ve Milli Takımın futbolcusu Arda Güler" şeklinde bir paylaşım yaptı. Başkent ekibi paylaşıma Arda Güler'in Gençlerbirliği alt yapısında oynadığı döneme ait, İlhan Cavcav Tesisleri'nin önünde bulunduğu bir fotoğraf da iliştirdi.

Real Madrid, Arda Güler transferi için Fenerbahçe'ye 20 milyon Euro bonservis ödeyecek. Genç futbolcunun sergileyeceği performansa bağlı olarak Madrid kulübü ileride sarı-lacivertlilere azami 10 milyon Euro daha bonus ödemesi yapabilir. Fenerbahçe, Arda'nın bir sonraki satışından da yüzde 20 pay alacak.

Geride bıraktığımız 2022-2023 sezonunda Fenerbahçe formasıyla tüm kulvarlarda 35 maçta görev yapan Arda Güler, 6 gol - 7 asist üretmişti.

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe Gençlerbirliği Arda Güler milli takımlar