Vinicius Junior'dan Arda Güler'e hoş geldin mesajı

Real Madrid
Vinicius Junior'dan Arda Güler'e hoş geldin mesajı

Real Madrid'e transfer olan Arda Güler'e eflatun-beyazlıların Brezilyalı yıldızı Vinicius Junior'dan hoş geldin mesajı geldi.

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olarak dünya futbol piyasasında büyük yankı uyandıran 18 yaşındaki milli futbolcu Arda Güler'e yeni takım arkadaşlarından arka arkaya 'hoş geldin' mesajı geldi.

Real Madrid'in Brezilyalı yıldızı Rodrygo, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda; "Real Madrid ailemize bir yetenek daha katılıyor. Hoş geldin Arda Güler!" ifadelerini kullandı.

Rodrygo'nun ardından eflatun-beyazlıların bir diğer yıldızı Vinicius Junior da Arda Güler için, "Dünyanın en büyük kulübünü seçen bir oyuncu daha!" paylaşımında bulundu.

Vinicius Junior da tıpkı Arda Güler gibi, eflatun-beyazlılara transfer olabilmek için Barcelona'yı reddederek Real Madrid forması giymişti.

Real Madrid, Arda Güler için Fenerbahçe'ye 20 milyon Euro bonservis ödeyecek. Genç futbolcunun sergileyeceği performansa bağlı olarak Madrid kulübü ileride sarı-lacivertlilere azami 10 milyon Euro daha bonus ödemesi yapabilir. Fenerbahçe, Arda'nın bir sonraki satışından da yüzde 20 pay alacak.

 Geride bıraktığımız 2022-2023 sezonunda Fenerbahçe formasıyla tüm kulvarlarda 35 maçta görev yapan Arda Güler, 6 gol - 7 asist üretmişti.

Kaynak: Haber Global TV

Real Madrid Vinicius Junior Arda Güler