Fenerbahçe'de Mesut Özil ve Ozan Tufan krizlerinde son durum ne?

Fenerbahçe

Haber Global muhabiri Sercan Hamzaoğlu, Kontra'ya Soruyorum programında Fenerbahçe'de kadro dışı durumda bulunan Mesut Özil ve Ozan Tufan'ın son durumlarına ilişkin bilgileri paylaştı.

Sercan Hamzaoğlu, Kontra'ya Soruyorum'da şu ifadeleri kullandı:

"Her zaman söylediğimiz bir şey vardı, Mesut Özil Fenerbahçe'de kalıp futbol hayatını burada noktalamak istiyor. Bütün planlarını, evini, hayatını, işini, eşini, doğacak çocuğunu, her şeyini burada planladı. Mesut zaten ABD'nin MLS'sine gitmek isteseydi Fenerbahçe'nin 5 katı fazla teklif vermişlerdi, gidebilirdi. Mesut parayı aşmış sadece Türkiye'de oynayıp, Fenerbahçe'de jübile yapmak istiyor. O yüzden bence bir daha Mesut konusunun gündeme gelmemesi lazım. Mesut Özil'in kontratında 'takımla çalışır' maddesi var. Ozan'ı kadro dışı bıraktığında takımla çalıştırmayabilirsin ama Mesut'un kapı gibi kontratı var, kadro dışı bıraksan bile takımla idmana çıkar. Kontratta yazıyor bu. O yüzden Mesut Özil'i Topuk Yaylası kampında göreceğiz.

Ozan Tufan'a gelirsek, kulübe haber göndermiş 'Ben Jesus'la kamp görmek istiyorum, hoca beni bir görsün ondan sonra hakkımda karar verin. Ben Fenerbahçe'de kalmak istiyorum. Takımla beraber idmanlara başlamak istiyorum." demiş. Kendisine çok güveniyor demek ki bu konuda. Fenerbahçe'nin belki bir şans daha verebileceğini düşünüyorum."

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe Mesut Özil Ozan Tufan