Fenerbahçe'de ön libero transferi iki isme bağlı

Fenerbahçe

Haber Global muhabiri Sercan Hamzaoğlu, Kontra'ya Soruyorum programında Fenerbahçe'de Luiz Gustavo ya da Miguel Crespo'dan biriyle yolların ayrılması durumunda ön libero bölgesine Real Betis'ten William Carvalho ya da Antalyaspor'dan Fernando'nun transferinin düşünüldüğünü açıkladı.

Sercan Hamzaoğlu, Kontra'ya Soruyorum'da şu ifadeleri kullandı:

"Fenerbahçe'de olası bir Crespo ya da Gustavo'yla yolların ayrılığı durumunda transfer listesinde iki oyuncunun ismi var. Biri William Carvalho, Real Betis'te oynuyor ve 1 yıllık sözleşmesi var. Jesus'un eski öğrencisi ve çok beğendiği bir oyuncu.

Crespo ya da Gustavo'dan birinin ayrılması durumunda, ki Crespo'ya da teklifler geliyor, ilk teklifi Carvalho'ya yapacaklar.

Yedekte de Antalyaspor'dan Fernando var. Antalya tarafından aldığım istihbarat, oyuncunun kontratını uzatacaklarmış. Mevcut sözleşmesinde 850 bin Euro'luk serbest kalma maddesi varmış, ancak oyuncunun Nuri Şahin'le ilişkileri iyiymiş. Sözleşme uzatıp bu maddeyi ortadan kaldıracaklar, teklif gelir ve Antalyaspor'u tatmin ederse satış işlemi gerçekleşecek. Oyuncu baya net bir duruş sergilemiş Antalyaspor'dan yana."

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe Luiz Gustavo Miguel Crespo William Carvalho Fernando Lucas Martins Antalyaspor Real Betis Fenerbahçe transfer haberleri