Fenerbahçe Emre Mor ve Halil Akbunar'ın transferini düşünüyor mu?

Fenerbahçe

Haber Global muhabiri Sercan Hamzaoğlu, Kontra'ya Soruyorum programında ismi Fenerbahçe'yle anılan Karagümrüklü Emre Mor ve Göztepeli Halil Akbunar'ın transfer durumlarına ilişkin son bilgileri paylaştı.

Sercan Hamzaoğlu, Kontra'ya Soruyorum'da şu ifadeleri kullandı:

"Karagümrük maçından sonra Volkan Demirel koridorlarda Fenerbahçeli yöneticilerle karşılaşıyor. Ve Fenerbahçeli yöneticiler Emre Mor nasıl böyle bir duruma geldi onu soruyorlar. Volkan Demirel, "oyuncu sorunlu değil, doğru ilişkiler ve iletişim kurulursa çok başarılı olabilecek ve Kadıköy'ü ayağa kaldırabilecek yetenekte bir oyuncu. Düşünürseniz şahsen 'hiç kaçırmayın' derim." demiş. Fenerbahçeli yöneticiler durumunu bir sormuş ancak henüz resmi bir teklif yok Karagümrük'e. Gidecekler, kalacaklar, takasta düşünülecek oyuncular olacak. Bence Emre Mor için öyle ya da böyle Fenerbahçe'yle bir pazarlık masasına oturulacak. Fenerbahçe'nin şartları buna elverişli olursa bu transfer gerçekleşebilir.

Halil Akbunar'ı Trabzonspor çok net bir şekilde istediğini söyledi. Devre arasında da Fenerbahçe'nin gündemine gelmişti. Süreç önümüzdeki günlerde belli olur. Resmi teklifler birkaç gün içinde kulüplere yapılmaya başlanacak. İş hızlanacak Jesus'un imzasından sonra. Fenerbahçe transferleri hazır bir şekilde gitmek istiyor kampa. Gelecek hafta biraz daha hareketli geçecek transfer piyasası."

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe Emre Mor Fatih Karagümrük Halil Akbunar Göztepe Fenerbahçe transfer haberleri