Fenerbahçe'de İrfan Can, Galatasaray'da Boey ve Torreira cezalı duruma düştü

Fenerbahçe Galatasaray Süper Lig
Fenerbahçe'de İrfan Can, Galatasaray'da Boey ve Torreira cezalı duruma düştü

Süper Lig'in 18. haftasında derbi maçta karşılaşan Fenerbahçe ile Galatasaray 0-0 berabere kalırken, Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci Galatasaray'da ise Sacha Boey gördükleri sarı kartlar nedeniyle cezalı duruma düştü.

Süper Lig’in 18. haftasında Fenerbahçe, sahasında Galatasaray ile 0-0 berabere kaldı.

Mücadeleye 11’de başlayan Fenerbahçe'nin milli futbolcusu İrfan Can Kahveci, 57. dakikada Kerem Aktürkoğlu ile girdiği ikili mücadele sonrası hakem Arda Kardeşler tarafından sarı kartla cezalandırıldı.

Ligde Alanyaspor, Başakşehir, Beşiktaş maçlarından 3 sarı kartı bulunan İrfan Can, Galatasaray maçında 4. sarı kartını görerek cezalı duruma düştü.

İrfan Can, bir sonraki hafta İstanbulspor ile oynanacak maçta takımını yalnız bırakacak.

Bu sezon gösterdiği performansla takımının hücum hattında önemli bir yer edinen 28 yaşındaki futbolcu, 27 maçta 10 gol - 7 asistlik performans sergiledi.

GALATASARAY'DA TORREIRA VE BOEY CEZALI DURUMA DÜŞTÜ

Galatasaray'da karşılaşmanın 63. dakikasında orta sahada Edin Dzeko’ya yaptığı faul sonrasında sarı kart gören Lucas Torreira ve maçın 73. dakikasında Joshua King ile yaşadığı tartışmadan dolayı sarı kartla cezalandırılan Sacha Boey de sarı kart cezalısı durumuna düştü

Bu sezon sarı-kırmızılı takımın değişilmezlerinden olan iki futbolcu da bir sonraki hafta Konyaspor'la oynanacak maçta forma giyemeyecek.

Sacha Boey bu sezon Galatasaray formasıyla 28 maçta 2520 dakika sahada kalırken 2 gol kaydetti.

Lucas Torreira ise bu sezon sarı-kırmızılı formayla çıktığı 23 maçta 1937 dakika sahada kaldı ve 1 asist üretti.

Kaynak: Haber Global TV