Isak Vural bilmecesi! Fenerbahçe sözleşmesini feshetmişti, Benfica resmen talip oldu!

Fenerbahçe transfer haberleri
Isak Vural bilmecesi! Fenerbahçe sözleşmesini feshetmişti, Benfica resmen talip oldu!

İsveç'te Hammarby'de oynayan 17 yaşındaki Türk futbolcu Isak Vural, transferin yeni gözdesi oldu. Fenerbahçe'nin sözleşmesini feshettiği oyuncunun talipleri artıyor. Ancak ortada bir bilinmez var.


İspanya 2. ligi ekiplerinden Real Valladolid, Hammarby'de oynayan 17 yaşındaki Türk oyuncu Isak Vural'ı takibe aldı.

Orta sahada forma giyen oyuncuyu mutlaka kadrosuna katmak isteyen Real Valladolid, Isak'ın peşindeki tek takım değil.

Portekiz'in dev ekibi Benfica da Türk asıllı İsveçli oyuncuyu yakın takibe alanlar arasında.

Aslında 12 yaşındayken Benfica, Isak'ı kadrosuna katmak istemişti. Ancak yasalar gereği yaşından dolayı oyuncu transfer edilememişti.

Fenerbahçe Isak Vural'ı altyapısına transfer etmiş, ancak Nisan 2023'te oyuncunun sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmişti. Bu karar herkesi şaşırtmıştı. Oyuncunun Hammarby'ye kiralanmak istendiği ancak 16 yaşında olduğundan bunun mümkün olmadığı ve bu yüzden de sözleşmesinin feshedilerek İsveç ekibine gönderildiği belirtildi. Ancak Fenerbahçe'den resmi bir açıklama gelmedi.

Hammarby'ye giden Isak, genç takımdaki performansıyla dikkatleri yeniden üzerine çekti. Stockholm doğumlu olan ancak Türk milli takımını tercih eden Isak için Benfica'nın somut bir teklif sunduğu belirtiliyor.

Fenerbahçe ile Hammarby arasındaki anlaşmanın detayları bilinmiyor. Ancak Benfica ve Real Valladolid genç futbolcuyu kadrosuna katmaya kararlı.

Genç futbolcu bu sezon 19 maçta forma giyerken 3 gol 1 asistlik performansla oynuyor.

Isak Vural bilmecesi! Fenerbahçe sözleşmesini feshetmişti, Benfica resmen talip oldu! - Resim : 1

FENERBAHÇE TARİHİNE GEÇMİŞTİ

19 Nisan 2022'de Fenerbahçe'nin dostluk maçında karşılaştığı Shakhtar mücadelesinde İsak Vural, sarı-lacivertli kulübün tarihine geçmişti. O dönemde takımın başında bulunan İsmail Kartal, 75. dakikada İsak'ı oyuna alarak 15 yaşındaki oyuncunun Fenerbahçe tarihinde forma giyen en genç isim olmasını sağlamıştı.

Kaynak: Haber Global TV