Fenerbahçe ve Galatasaray'la anılıyordu... Sevilla, Ndidi ile görüşmelere başladı

Fenerbahçe Galatasaray İngiltere Premier Lig
Fenerbahçe ve Galatasaray'la anılıyordu... Sevilla, Ndidi ile görüşmelere başladı
DepoPhotos

Yaz transfer döneminde Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da gündemine gelen Leicester City'nin Nijeryalı ön liberosu Wilfred Ndidi, La Liga ekiplerinden Sevilla ile görüşmelere başladı.

Foot Mercato'nun haberine göre; İspanya La Liga ekiplerinden Sevilla, İngiltere Championship'te mücadele eden Leicester City'nin Nijeryalı ön liberosu Wilfred Ndidi ile görüşmelere başladı. Sevilla Sportif Direktörü Victor Orta, adı Barcelona'yla da anılan oyuncu ile görüşmeleri hızlandırarak transferi kısa süre içinde resmiyete dökmeyi hedefliyor.

Alman futbol platformu Transfermarkt tarafından piyasa değeri 18 milyon Euro olarak tahmin edilen 26 yaşındaki orta saha oyuncusunun Leicester City ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek.

2016/2017 sezonunun devre arasında KRC Genk'ten 17.5 milyon Euro karşılığında transfer edilen Ndidi, aradan geçen yaklaşık 7 yıllık süreçte Leicester City formasıyla 252 resmi maça çıkarken 14 gol - 16 asistlik performans sergiledi.

Wilfred Ndidi yaz transfer sezonunda Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da gündemine gelmiş ancak Premier Lig'e geri dönmeyi hedefleyen İngiliz kulübü kadrosunu zayıflatmamak adına oyuncuyu takımda tutma kararı almıştı.

Leicester City, 16 haftası geride kalan İngiltere Championship'te 39 puanla, aynı puandaki Ipswich Town'un averajla önünde liderlik koltuğunda oturuyor.

"REAL MADRİD, ICARDI'Yİ GÜNDEMİNE ALDI" İDDİASI

İtalyan basınından Tuttomercato'da yer alan haberde; Real Madrid, Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Mauro Icardi ile ilgileniyor. İspanyol ekibinin Galatasaray'ın kapısını 15 milyon Euro'luk bir teklifle çalabileceği belirtildi.

Haberde eflatun-beyazlı takımdaki tek forvetin Joselu olduğunun altı çizilirken, Brezilya Milli Takımı'nda ciddi bir sakatlık geçiren Vinicius Junior'un yerine Real Madrid'in kış transfer döneminde deneyimli ve güvenilir bir golcüyü kadrosuna katmak istediği ifade edildi.

Kaynak: Haber Global TV