Fenerbahçe Rade Krunic için tekrar harekete geçiyor

Fenerbahçe Transfer Milan İsmail Kartal UEFA Şampiyonlar Ligi
Fenerbahçe Rade Krunic için tekrar harekete geçiyor
FOTOĞRAF: DepoPhotos

İtalyan basınında yer alan haberlerde kış transfer döneminde Fenerbahçe'nin daha önce de kadrosuna katmak istediği Rade Krunic için yeniden devreye girebileceği ifade edildi. İtalyan ekibinin bu sefer transfere izin verme ihtimalinin olduğu belirtildi.

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin yaz transfer döneminde '6 numara' arayışını sürdürdüğü dönemde listesinin ilk sırasında olan ve transfer edebilmek için yoğun çaba gösterdiği Rade Krunic'e olan ilgisi bitmiyor.

İsmail Kartal'ın raporu doğrultusunda Boşnak oyuncuyu kadrosuna katmak için yoğun mesai harcayan fakat İtalyan ekibinin inadını kırmayan Fenerbahçe'nin bu transfer için yeniden harekete geçebileceği ifade edildi.

İtalyan basınından La Gazzette Dello Sport'ta yer alan haberde; Rade Krunic'in Milan'daki durumunun sözleşmesiyle bağlantılı olduğu ifade edildi.

Krunic'in sözleşmesinin 2025 yılında sona ereceği fakat sözleşme uzatma görüşmelerinde henüz herhangi bir ilerleme kaydedilmediği belirtildi. Bu sebepten dolayı Sarı-lacivertli kulübün ocak ayında yeniden devreye girebileceği ifade edildi.

STEFANO PIOLI'NİN İNADI KIRILDI

Fenerbahçe'nin yeni bir teklif yapması durumunda bu sefer Stefano Pioli'nin teklife 'evet' yanıtı verebileceği yorumu yapıldı.

Geçtiğimiz mayıs ayından bu yana sakatlığı bulunan Ismael Bennacer'in iyileştiği ve forma giyebileceği fakat ocak ayında gerçekleştirilecek olan Afrika Uluslar Kupası'nda Cezayir Milli Takımı'ndan davet alabileceği ve takımı yine yalnız bırakma ihtimalinin olduğu bildirildi. Bennacer'in milli takıma gitmesi durumunda, Krunic'in ilk 11'deki yerinin garanti olacağı hatırlatıldı.

30 yaşındaki oyuncu Milan'da orta saha, oyun kurucu, kanat ve sağ bek pozisyonlarında görev aldı. Bazı Milan taraftarları aksini düşünse de Rade Krunic bu sezon topa en çok dokunan isimlerden birisi olduğu ifade edildi. Haberde tecrübeli orta saha oyuncusunun paslarıyla bu sezon oyuna yön vermeye devam ettiği belirtildi.

Krunic, bu sezon Milan formasıyla 3'ü UEFA Şampiyonlar Ligi'nde olmak üzere toplamda 12 karşılaşmada forma şansı bulurken 853 dakika sahada kaldı.

Kaynak: Haber Global TV