PSG, Gonçalo Ramos'un bonservisini aldı

PSG, Gonçalo Ramos'un bonservisini aldı
DepoPhotos

PSG, yaz aylarında Benfica'dan şarta bağlı satın alma opsiyonuyla birlikte kiraladığı Portekizli forvet Gonçalo Ramos'un bonservisinin alındığını açıkladı.

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Paris Saint-Germain, sezon başında Portekiz Benfica’dan kiralık olarak kadrosuna kattığı yıldız oyuncu Gonçalo Ramos’un bonservisinin alındığını duyurdu.

Fransız devi, Portekizli golcü için Benfica'ya 65 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek ve buna ek olarak 15 milyon Euro'ya kadar da bonus ödemesi yapılabilecek.

4.5 yıllık sözleşme imzalanan 22 yaşındaki genç golcü, PSG formasıyla bugüne dek 15 maça çıkarken sahada kaldığı 741 dakikaya 2 gol - 1 asist sığdırabildi.

Altyapısından yetiştiği Benfica'da üç sezon A takımda oynayan Gonçalo Ramos, 106 maçta 41 - 16 asistlik performans sergilemişti.

Benfica’da gösterdiği performansla Portekiz Milli Takımı’na kadar yükselen Gonçalo Ramos, özellikle Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda 3 gol - 1 asistlik performansıyla dikkatleri üzerine çekmiş ve PSG'ye transfer olmuştu.

Milli formayla bugüne dek 10 maça çıkan Ramos, 7 kez gol sevinci yaşardı ve 2 de asist üretti.

Gonçalo Ramos Portekiz Milli Takımı

PSG'DE 7 OYUNCUNUN SÖZLEŞMESİ SONA ERİYOR

Öte yandan kadrosunda sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 7 oyuncu barındıran PSG, bu isimlerle 1 ay içinde sözleşme uzatmaması halinde, Bosman kuralları gereği Ocak ayı itibarıyla oyuncularının başka kulüplerle görüşmesine engel olamayacak.

PSG'de sözleşmesi bitecek oyuncular şu şekilde:

Kylian Mbappe (25, forvet)

Presnel Kimpembe (28, stoper)

Keylor Navas (37, kaleci)

Sergio Rico (30, kaleci)

Laywin Kurzawa (31, sol bek)

Ethan Mbappe (17, orta saha)

Alexandre Letellier (33, kaleci)

Kaynak: Haber Global TV