Galatasaray'da Bayern Münih maçından sonra hamburger tartışması

Bayern Münih Galatasaray Transfer UEFA Şampiyonlar Ligi Süper Lig Okan Buruk
Galatasaray'da Bayern Münih maçından sonra hamburger tartışması
FOTOĞRAF: DepoPhotos

İspanyol basınında yer alan haberde Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un Devler Ligi'nde Bayern Münih'e 3-1 yenildikleri maçın ardından hamburger yemek isteyen ve fazla kilolarıyla dikkat çeken Tanguy Ndombele ile tartışma yaşadığı iddia edildi.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ve Süper Lig'de aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çeken Galatasaray'da yaz transfer döneminde İngiltere Premier Lig ekibi Tottenham'dan takıma katılan Tanguy Ndombele'nin performansı tartışılmaya devam ediyor.

Sarı-kırmızılıların satın alma opsiyonuyla kiralık olarak kadrosuna kattığı Fransız futbolcu şu ana kadar sergilediği performansla beklentileri karşılayamadı.

İspanyol basınında yer alan haberlerde ise Tanguy Ndombele hakkında ilginç bir iddia ortaya atıldı.

Mundo Deportivo'dan Pablo Planas'ın haberine göre; Bayern Münih maçının ardından teknik direktör Okan Buruk ile Tanguy Ndombele arasında bir tartışma yaşandı.

HAMBURGER SİPARİŞ VERİNCE TARTIŞMA YAŞANDI

Haberde sarı-kırmızılı kulübün Devler Ligi'nde Bayern Münih'e 3-1 yenildiği karşılaşmanın ardından takımın kamp yaptığı otelde 26 yaşındaki futbolcunun hamburger yemek istediğini söylemesi üzerine Okan Buruk'la tartıştığı ileri sürüldü.

Cimbom'un sözleşmesinde 15 milyon euro'luk satın alma opsiyonu bulunmasına rağmen Ndombele'nin kiralık sözleşmesini erkenden feshetmeyi düşündüğü ve Tottenham'a geri dönmesine izin verebileceği ifade edildi.

BEKLENTİLERİ KARŞILAYAMADI

Bu sezon 7 karşılaşmada sahaya çıkan oyuncunun sadece 123 dakikada sahada kaldığı ve İngiliz temsilcisi Tottenham tarafından da fiziksel olarak iyi bir seviyede olmadığı gerekçesiyle takımdan gönderildiği hatırlatıldı.

Haberde Tottenham Teknik Direktörü Ange Postecoglou sezon başında da Ndombele'nin takımdaki diğer oyuncuların fiziksel olarak gerisinde olduğu sözlerine de yer verildi.

Galatasaray'da Bayern Münih maçından sonra hamburger tartışması - Resim : 1

Kaynak: Haber Global TV