Cristiano Ronaldo'nun hakeme ve rakip tribüne sert tepki gösterdiği maçta Al Nassr bir üst tura yükseldi

Suudi Arabistan Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo'nun hakeme ve rakip tribüne sert tepki gösterdiği maçta Al Nassr bir üst tura yükseldi
FOTOĞRAF: AA

Suudi Arabistan Kral Kupası son 16 turunda Al Nassr, Al Ittifaq'ı Sadio Mane'nin uzatma dakikalarında bulduğu golle 1-0 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi. Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo maç esnasında karşılaşmanın hakemi ve rakip tribünlerle gerginlik yaşadı.

Suudi Arabistan Kral Kupası'nda son 16 turu bugün oynanan 5 karşılaşmayla devam etti.

Cristiano Ronaldo, Sadio Mane, Anderson Talisca gibi yıldız isimlerin de formasını giydiği Al Nassr kendi evinde Steven Gerard'ın teknik direktörlüğünü yaptığı Al Ittifaq ile karşı karşıya geldi.

Normal süresi golsüz sona eren karşılaşmada Al Nassr, Senegalli yıldızı Sadio Mane'nin 107. dakikada kaydettiği golle 1-0 yenerek çeyrek finale yükselmeyi başardı.

Karşılaşmanın 45. dakikasında Anderson Talisca rakibine yaptığı sert müdahalenin ardından direkt kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

RONALDO'DAN RAKİP SEYİRCİYE TEPKİ

Al Nassr takımının Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, Al Ettifaq takımı taraftarlarının 'Messi, Messi' şeklinde yaptığı tezahüratlara tepki gösterdi.

38 yaşındaki oyuncu ayrıca attığı golün iptal edilmesinin ardından bu karardan memnun olmayarak saha kenarına 'Hakemi değiştirin' şeklinde işarette bulunması da dikkat çekti.

BENZEMA'NIN TAKIMI ZORLANMADI

Kadrosunda Karim Benzema, N'Golo Kante gibi dünyaca ünlü yıldızları bulunduran Al Ittihad ise deplasmanda bir dönem Türkiye'de forma giyen Henry Onyekuru ve Anthony Nwakame'nin de oynadığı Al Feiha ile karşılaştı.

Al Ittihad, rakibini Abderazak Hamdallah (2) ve Karim Benzema'nın kaydettiği gollerle 3-0 yenerek adını son 8'e yazdırmayı başaran taraf oldu.

Kaynak: Haber Global TV