Fenerbahçe Rodrigo Becao transferinden vazgeçmiyor

Fenerbahçe Transfer İtalya Serie A
Fenerbahçe Rodrigo Becao transferinden vazgeçmiyor

Fenerbahçe, uzun zamandır gündeminde olan Rodrigo Becao için Udinese'nin yüksek bonservis talebi sonrasında geri adım atmıştı. Sarı-lacivertlilerin İtalyan ekibine yeni bir teklifte daha bulunduğu öğrenildi.

Fenerbahçe savunma hattına takviye yapmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Sarı-lacivertliler geçtiğimiz günlerde Alexander Djiku ile anlaşıldığını duyurmuştu. Atilla Szalai'nin takımdan ayrılması ihtimali İsmail Kartal'ın ekibini stoper arayışlarına yöneltti.

Sercan Hamzaoğlu'nun haberine göre; Fenerbahçe, uzun zamandır ilgilendiği Rodrigo Becao için bir teklif daha yaptı.

Becao'nun bonservisini elinden bulunduran İtalya Serie A ekiplerinden Udinese'ye daha önce de teklif yapılmış, fakat İtalyan ekibinin 12 milyon euro'yu bulan bonservis beklentisi nedeniyle geri adım atılmıştı.

SERIE A EKİPLERİ PEŞİNDE

Fenerbahçe hem Brezilyalı oyuncuya hem de kulübüne maddi olarak önemli bir teklifte bulundu. Ancak Atalanta, Torino gibi ekiplerin de 27 yaşındaki savunmacıyla ilgilenmesi transferi zorlaştırıyor.

Sarı-lacivertlilerin yaptığı son teklifin ardından Udinese’den geri dönüş beklediği, İtalyan kulübünden birkaç gün içerisinde cevap gelmezse, stoper transferi için başka alternatiflere yöneleceği iddia edildi.

Becao geçtiğimiz sezon Serie A'da 28 maçta sahaya çıkarken 2 gol, 1 asist yapmış ve 1 kez de kırmızı kartla cezalandırılmıştı.

Kaynak: Haber Global TV

Fenerbahçe transfer haberleri transfer haberleri Süper Lig Fenerbahçe transfer söylentileri Fenerbahçe transfer haberleri son dakika Fenerbahçe transfer söylentileri sercan hamzaoğlu Rodrigo Becao Becao Becao Fenerbahçe