Fenerbahçe Mert Müldür transferinde gaza bastı

Fenerbahçe Transfer
Fenerbahçe Mert Müldür transferinde gaza bastı

Transfere sezonuna oldukça hızlı bir giriş yapan Fenerbahçe'de çalışmalar sürüyor. Sarı-lacivertlilerin milli oyuncu Mert Müldür'ün menajeri ile bir araya geleceği bonservis ve yıllık ücret konusunda görüşme yapacağı öğrenildi.

Fenerbahçe yeni sezon öncesinde iddialı bir kadro kurabilmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Transfer sezonuna hızlı bir giriş yapan Sarı-lacivertliler, Edin Dzeko, Ryan Kent, İrfan Can Eğribayat, Djiku ve Umut Nayir'i kadrosuna katmıştı.

İsmail Kartal'ın ekibi bir transferde daha mutlu sona yaklaştı.

Sercan Hamzaoğlu'nun haberine göre; Fenerbahçe Yönetimi ile milli futbolcu Mert Müldür'ün menajeri Max Hagmayr bugün bir görüşme gerçekleştirecek.

Fenerbahçe'nin 24 yaşındaki oyuncunun bonservisi ve yıllık ücreti konusunda görüşme yapılacağı öğrenildi.

İtalya Serie A ekiplerinden Sassuolo'nun başarılı savunmacı için kapıyı 5 milyon euro'dan açtığı fakat yapılan pazarlıklar sonucunda 4 milyon euro'ya gerilediği belirtildi.

Bu rakamın da Fenerbahçe için fazla olduğu 4 milyon euro'nun altına bir rakama anlaşılması durumunda transferin bitirileceği ifade edildi.

Geçen sezon sakatlığı sebebiyle fazla forma şansı bulamayan Mert Müldür, geçen sezon 3 maçta toplamda 59 dakika süre alabilmişti.

 

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe Fenerbahçe transfer haberleri Fenerbahçe transfer gündemi Fenerbahçe haberleri Fenerbahçe transfer söylentileri Mert Müldür