Fenerbahçe Miguel Crespo hakkındaki kararını verdi

Fenerbahçe Transfer Konferans Ligi
Fenerbahçe Miguel Crespo hakkındaki kararını verdi

Fenerbahçe uzun süredir yeni sözleşme görüşmelerinde bulunduğu Miguel Crespo ile henüz anlaşma sağlayamadı. Sarı-lacivertliler, Portekizli futbolcuya teklif getirmesi halinde ayrılabileceği bilgisini iletti.

Ülkemizi Konferans Ligi'nde temsil edecek Fenerbahçe bir yandan karşılaşma için hazırlıklarını sürdürürken diğer yandan da kadro planlaması çalışmalarına devam ediyor.

Sarı-lacivertliler, son olarak Becao'yu transfer ederken kadrosundaki yabancı oyuncu sayısı ise 17'yi buldu.

Kanarya'nın yeni transferlerine yer açabilmesi için bazı yabancı isimlerle yollarını ayırması bekleniyor.

Sports Digitale'den Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Fenerbahçe, teklif getirmesi halinde Crespo'ya takımdan ayrılabileceğinin bilgisini verdi.

Portekizli futbolcuyla resmi temas kuran takımlar olduğu ve iyi teklifler gelmesi durumunda Fenerbahçe'nin de bu teklifler, değerlendireceği ifadeleri kullanıldı.

Kanarya, Miguel Crespo'ya kazandığı yıllık ücreti iyileştirerek geçtiğimiz mayıs ayında yeni sözleşme teklifinde bulundu. Ancak 26 yaşındaki oyuncunun bu öneriyi geri çevirdiği, 1.8-2 milyon euro bandında bir maaş beklentisi olduğu bildirildi.

Crespo, 2021 sezonunun başında Portekiz 2. Ligi ekibi Estoril Praia'dan 1.5 milyon euro karşılığında takıma katılmış ve 2 sezon boyunca 62 maça çıkarken 4 gol, 6 asistlik performans sergilemişti.

Kaynak: Diğer

Fenerbahçe transfer haberleri transfer haberleri Süper Lig Fenerbahçe transfer söylentileri Fenerbahçe transfer haberleri son dakika Fenerbahçe transfer söylentileri Miguel Crespo