"Arda Güler'in zamanı geldi"

Real Madrid Arda Güler
"Arda Güler'in zamanı geldi"

İspanyol basınında çıkan haberlerde Arda Güler'in transfer olduktan sadece birkaç gün sonra taraftarların gönlünü kazandığı ve heyecan yarattığı belirtildi.

Arda Güler'in adı Real Madrid'le çıktığı ilk antrenmandan bu yana tekrar edilir oldu. Ancelotti'nin Valdebebas'taki antrenmanlarında kalitesiyle izler bıraktı, sosyal medyayı salladı.

İspanyol basınından Mundo Deportivo'dan Mario Calderon, Arda Güler'i değerlendiren bir yazı yayınladı.

Arda'nın birkaç gün içinde tüm Real Madrid taraftarlarının gönlünü kazandığını belirten Calderon, Türk'ün yarattığı heyecan dikkat çekti.

Real Madrid'in Los Angeles'a tur için gittiğini belirten yazar; Milan, Manchester United ve Barcelona gibi üst düzey takımlara karşı oynanacak maçlarda Arda Güler sadece antrenman futbolcusu olmadığını maçlarda da fark yaratabileceğini göstermek zorunda diye yazdı.

Her şey iyi giderse Ancelotti'nin bu orta saha oyuncusu bolluğunda gözüne girebilecek. Calderon ancak Arda'nın işinin hiç kolay olmadığını da yazısına ekledi.

Kaynak: Haber Global TV

Arda Güler Arda Güler Transfer Haberleri Arda Güler Transfer Arda Güler Real Madrid Arda güler madrid Arda Güler Ancelotti Carlo Ancelotti