Fenerbahçe ve Galatasaray, Stuttgart'lı yıldızın transferinde karşı karşıya geldi

Fenerbahçe Galatasaray Transfer Süper Lig
Fenerbahçe ve Galatasaray, Stuttgart'lı yıldızın transferinde karşı karşıya geldi

Fenerbahçe ve Galatasaray, Stuttgart'ın stoperi Waldemar Anton'un transferinde karşı karşıya geldi. İtalyan gazeteci Fabrizio Romano, ezeli rakiplerin bu kez transferde mücadele ettiğini ileri sürdü.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun bu sezon yürürlüğe koyduğu mavi kart uygulaması Süper Lig takımlarını harekete geçirdi.

Takımlar, mavi kart kontenjanından yararlanarak yerli statüsünde oynayabilecek futbolcular için arayışları sürdürüyor.

Süper Lig'in dev kulüplerinden Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transfer karşı karşıya geldiği iddia edildi.

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre; Fenerbahçe ve Galatasaray Almanya Bundesliga ekiplerinden Stuttgart'ta forma giyen Waldemar Anton'la ilgileniyor.

Özbekistan doğumlu Alman futbolcu için Fenerbahçe ve Galatasaray'ın devrede olduğu ve oyuncuyu transfer etmek istedikleri ileri sürüldü.

Öte yanda İspanya La Liga ekiplerinden Villarreal'in de başarılı oyuncuyu renklerine bağlamak istediği gelen bilgiler arasında.

1.89 boyundaki stoper geçtiğimiz sezon Stuttgart formasıyla 40 maçta sahaya çıkarken 1 gol, 2 asistlik performans sergiledi ve istikrarlı görüntüsüyle dikkatleri üzerine çekti.

27 yaşındaki savunmacı Alman Milli Takımı'nın alt yaş kategorilerinde de forma giydi.

Kaynak: Haber Global TV

Fenerbahçe transfer Galatasaray transfer transfer haberleri Süper Lig fenerbahçe Galatasaray Fenerbahçe transfer haberleri Galatasaray transfer haberleri Fenerbahçe transfer söylentileri Galatasaray transfer söylentileri Stuttgart