Fenerbahçe, İrfan Can Kahveci için devreye girdi

Fenerbahçe Galatasaray Başakşehir
Fenerbahçe, İrfan Can Kahveci için devreye girdi

Fenerbahçe, Galatasaray'ın transfer etmek için görüşmelerde bulunduğu İrfan Can Kahveci için kulübü Başakşehir'le resmi görüşmelere başladı.

Trtspor'da yer alan habere göre, Fenerbahçe, Galatasaray'ın bir süredir transferi için uğraş verdiği Başakşehir'le İrfan Can Kahveci'nin transferi konusunda resmi görüşmelere başladı.

4 yıl önce 1.6 milyon Euro karşılığında Gençlerbirliği'nden transfer edilen İrfan Can, Başakşehir formasıyla 150 maçta görev yaptı ve 35 gole doğrudan katkı (19 gol - 16 asist) sağladı.

Geçtiğimiz günlerde Başakşehir'in 25 yaşındaki orta saha oyuncusu için 14 milyon Euro bonservis bedeli istediği iddia edilmişti.

BAŞAKŞEHİR DOĞRULADI!

Başakşehir CEO’su Mustafa Eröğüt NTV'ye yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'nin Cuma günü İrfan Can Kahveci ile ilgilendiklerini ve görüşmek istediklerini taraflarına ilettiğini belirterek, "Biz de bunu başkanımız Göksel Gümüşdağ’a ilettik. Henüz resmi bir teklif yok. Önümüzdeki günlerde bir görüşme gerçekleştireceğiz. Galatasaray’a da İrfan Can için taleplerimizi ilettik, görüşmelerimiz sürüyor” dedi.

fenerbahçe Galatasaray Süper Lig Başakşehir İrfan Can Kahveci İrfan Can Kahveci Fenerbahçe İrfan Can Kahveci Galatasaray Fenerbahçe transfer haberi