Fenerbahçe, Baskonia'ya son nefeste kaybetti

Euroleague Fenerbahçe Beko
Fenerbahçe, Baskonia'ya son nefeste kaybetti
FOTOĞRAF: AA

Euroleague'de 12. hafta maçında temsilcimiz Fenerbahçe Beko deplasmanda karşılaştığı Saski Baskonia'ya son bölümü büyük çekişmeye maçta 80-79 mağlup oldu.

Euroleague'in 12. haftasında temsilcimiz Fenerbahçe Beko deplasmanda İspanya temsilcisi Saski Baskonia ile karşı karşıya geldi.

Sarı-lacivertliler, son anları büyük bir heyecana sahne olan maçta rakibine 80-79 yenildi.

Saski Baskonia'da 28 sayı kaydeden Markus Howard karşılaşmanın en skorer ismi olurken Maik-Kalev Kotsar 15 sayı ve Vanja Marinkovic de 13 sayılık performanslarıyla galibiyette önemli rol oynayan isimler oldu.

Fenerbahçe Beko’da ise Nigel Hayes-Davis 19 sayı  4 ribaund 6 asist, Marko Guduric 14 sayı 3 ribaund 3 asist, Johnathan Motley 11 sayı, Tyler Dorsey 9 sayı, Scottie Wilbekin ve Dyshawn Pierre 7 sayı, Yam Madar 6 sayı üretti.

Bu sezon 6. kez sahadan yenik ayrılan Fenerbahçe Beko 10. sıraya kadar geriledi, 7. galibiyeti alan Saski Baskonia ise 5. sırada yer aldı.

Çift maç haftasında çıktığı ilk maçı kaybeden temsilcimiz 8 Aralık Cumartesi günü bir başka İspanyol ekibi Barcelona ile karşı karşıya gelecek. Ligdeki 12. maçında yedinci galibiyetini alan Baskonia ise Kızılyıldız ile kozlarını paylaşacak.

"SON SAVUNMAYI İYİ YAPMALIYDIK"

Fenerbahçe Beko Başantrenörü Dimitris Itoudis karşılaşmanın ardından kendisine yöneltilen 'Galibiyet için neyi daha iyi yapmalıydınız?' sorusuna "Son şutu sokmalıydık, ya da son savunmayı iyi yapmalıydık" şeklinde cevap verdi.

Kaynak: Haber Global TV