Fenerbahçe Opet ve VakıfBank Şampiyonlar Ligi'nde fire vermedi

Fenerbahçe Voleybol Vakıfbank
Fenerbahçe Opet ve VakıfBank Şampiyonlar Ligi'nde fire vermedi
FOTOĞRAF: DHA

CEV Şampiyonlar Ligi'nin 4. haftasında temsilcilerimizden Fenerbahçe ve VakıfBank rakiplerini yenerek 4'te 4 yaptılar ve gruplarında liderliklerini sürdürdüler.

CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi C Grubu 4. hafta maçında temsilcimiz Fenerbahçe Opet ile Alman ekibi SC Postdam karşı karşıya geldi.

Burhan Felek Vestel Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmada Fenerbahçe Opet, Postdam'ı 25-13, 25-19 ve 25-15'lik setlerin sonucunda 3-0 yenerek 4'te 4 yapmayı başardı.

Sarı-lacivertlilerde Arina Fedorovtseva 15 sayı, Magadelena Stysiak 9 sayı ve Aslı Kalaç'ın 8 sayılık performanslarıyla galibiyette önemli rol oynadılar.

Alman temsilcisinde ise Tara Tauner'in 13 sayılık katkısı yenilgiyi önleyemedi.

Namağlup liderliğini sürdüren Fenerbahçe Opet, gruptaki beşinci maçında 11 Ocak’ta deplasmanda Slovenya’nın Calcit Kamnik takımına konuk olacak.

VAKIFBANK YOLUNA FİRESİZ DEVAM EDİYOR

A Grubu'nda mücadele eden temsilcimiz VakıfBank ise Sırp ekibi Jedinstvo Stara Pazova ile mücadele etti.

VakıfBank Spor Sarayı'nda oynanan müsabakada temsilcimiz rakibini 25-22, 21-25, 25-19, ve 25-17'lik setlerle 3-1 yenerek 4. maçından da sahadan galibiyetle ayrıldı.

Sarı-siyahlılarda Gabi Guimaraes 23 sayı, Jordan Thompson 17 sayı ve Annelise Frantti 16 sayılık oyunlarıyla takımlarının galibiyete uzanmasını sağladılar.

Sırp ekibinde ise Tamara Miljevic ve Branka Tica 15 sayılık performans ortaya koydular.

Voleybol Şampiyonlar Ligi'nin 5. haftasında VakıfBank, Volley Mulhouse Alsace ile karşı karşıya gelecek.

Kaynak: Haber Global TV